Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

REZONANS MAGNETYCZNY

Polecane posty

Gość gość

Niedługo będę mieć rezonans magnetyczny. Nasłuchałam się opinii, że można się nabawić lęków, klaustrofobii? Zaczynam się panicznie bać, co będzie jak zacznę się motać, ruszać rękoma, boję się wpaść w panikę! Pomóżcie, czy ktoś miał?, czy można wziąć coś na uspokojenie?

Gość gość
możesz wziąć na uspokojenie ale to naprawde nic strasznego. jak zaczniesz sie ruszać to będzie trzeba ponawiac badanie i będzie trwało dłużej. trochę jest głośno i ciasno ale da sie wytrzymac. pamiętaj, że cie widzą i słysza na podglądzie ci którzy prowadza badanie a więc zareagują gdyby coś złego sie działo. ponad to masz sygnał w ręku i też zawsze możesz nacisnąc jakbyś czuła się nie tak. jak już napisałem, badanie nie jest straszne i spokojnie da się przezyc. miałem je wiele razy.

Gość gość
dzięki za słowa otuchy :) Nafaszeruje sie waleriana i melisą..

Gość gość
no i dobrze. trzymaj się :D

Gość gość
Ja miałam robiony rezonans magnetyczny i wszystko było ok. A ostatnio robiłam sobie kwantową analizę zdrowia rezonansem magnetycznym. Analiza pozwala wykryć takie problemy jak zakwaszenie organizmu, zanieczyszczenie toksynami, niedoczynność i osłabienie organów wewnętrznych. Naprawdę super sprawa! Polecam! Robiałam te analizę w Eko Salonie Dugona Health Beauty Organic na Karowej.

Gość gość
Spadaj reklamiarzu-smieciarzu. To analiza dla idiotow, wszycy o tym wiemy.

Gość inezzka
ja miałam robiony rezonans w Lux Medzie podczas badania włączyli mi muzykę relaksacyjną żeby się tak nie denerwowałam tymi szumami wydalanymi z urządzenia, więc może idź do Lux Medu na takie badanie to Cię na nim odpowiednio uspokoją tak żebyś nie czuła się zestresowana podczas badania.