Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektóre kobiety są chore, że kupują tyle kosmetyków

Polecane posty

Gość koziołka
No bo dobre produkty to przecież się w ogóle nie reklamują tylko stoją na półkach i błyszczą! Maybelline ma najlepszy stosunek jakości do ceny i ludzie sobie go po prostu polecają.

Gość niezawistnaola
doszło do tego, że na kobiecych forach nie można już pisać o kosmetykach bo od razu są jakieś oszczerstwa. Nie mam zamiaru polecać tego tuszu bo go nie używałam ale na pewno nikt przy zdrowych zmysłach nie nazwie rzeczy z maybelline bublem jeśli miał kiedykolwiek styczność z nimi. Aż mi szkoda lasek, które nawet nie wiedzą ile mogą zdziałać dobre kosmetyki (a maybelline od zawsze do takich należało niezależnie czy to tusz czy podkład czy coś innego)

Gość gość
Ja za to kupuję wibratory w różnych kolorach tęczy i rozmiarach.

Gość Popoiu
Mam 1 tusz do rzes i kiedy sie przeterminuje kupuje nowy. Podklady mam 2 tej samej firmy tylko 2 rozne odcienie. Mam 4 eyelinery w roznych kolorach. Nie kupuje po kilka sztuk balsamow do ciala czy kremow do twarzy. Uzywam jedno i jak sie skonczy to nastepne. Po co mi kilka sztuk?? Musialabym sie smarowac kilkanascie razy dziennie, zeby zdazyc przed data waznosci je wykorzystac