Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za 7 godzin wychodzę w miasto

Polecane posty

Gość gość

Z kumplami. Znowu coś wypijemy, będziemy udawać kawalerów i opedzac się od lasek. Aż mi ich szkoda :))))

Gość gość
Chamy i gnoje. Dlaczego bawicie się czyimis uczuciami.

Gość gość
Bo wy właśnie takich szukacie nieśmiałego prawiczka macie za nic.

Gość gość
Mam taki sam pomysł na dzisiejszy wieczór. Z tym ze jestem Jeszce przed ślubem.

Gość gość
Z czystej ciekawości ile macie lat i jak wyglada taki meski wieczór? No i co na to wasze żony? I jeśli mogę wiedzieć czym zajmujecie się na codzień.

Gość gość
ssamy sobie fiuty nawzjem bo nasze zony zle robia laske, a kolegdzy lepiej i w dupsztala pozwola sie zapiac

Gość gość
Do 12:02 Najpierw knajpa, wodeczka i jedzonko. I żeby nie było że jesteśmy bezuczuciowi. Pierwsza godzinę rozmawiamy ozonach i dzieciach. Każdy pokazuje nowe fotki dzieciaków. Później temat schodzi na.koleżanki, nie raz się któremu wymknie ze to nie tylko koleżanka.;). Około 23 albo klub albo striptiz. Jak striptiz to wiadomo a jak klub to dolewamy w siebie aby mieć humor i zagadujemy. Około 24 mamy już koleżanki.;) Największy ból jak w między czasie.nawinoe się jakąś chętna i ładniejsza. Noe wiadomo co robić. Plac te pierwsze czy zachować resztki dzentelmenstwa. Około 3-4 "gubimy sie" tzn każdy wychodzi bez pożegnania co najwyżej SMS a reszta nie zadaje zbędnych pytań gdzie z kim i po co. Oficjalnie poczuł się źle i wrócił do domu. A ze wrócił na 10 to dlatego ze zabladzil usnal na przystanku albo nie miał kasy na taxi i wracał z buta. Różne się podaje wersje:) 30-35 lat.

Gość gość
Jesteście k****arzami i tyle.

Gość gość
gość dziś Tylko na takich zwrócicie uwagę.

Gość gość
ta jakby taki facet do mnie zarywal to bym kazala spierdlalac do zony i tyle. Ruchacze j****i, moze ktos doniesie zono i was zonki z chaty wiep*****la a wtedy wielcy mezowie beda prosic o wybaczenie. Chuj wam w d**e smiecie j****e, obyscie syfa zlapali i zdechli szmaty j****e

Gość gość
Przeciez oni nie mowia ze maja zony.

Gość gość
Z tymi zdjeciami dzieci to mnie rozczuliles.

Gość gość
Dlatego uważam że do klubów chodzą łatwe k***y i k****arze. Chociaż z drugiej strony lepszy taki wieczór niż wieczór z prawikiem..

Gość Prawwwik
gość dziś No wiec nie płakać

Gość gość
gość dziś Widzisz już masz na nas ochotę Co dopiero by było na żywo. Tylko chodzimy i zbieramy "przemoczone majtki". Tak właśnie działamy

Gość gość
jak zbieracie majtki to c***y z was, popisuje cie sie i tyle a pewnie w spodniach mikrok***s i panowie sie uwazaja za macho ,prszczate mordy i ser pod napletem hahahahahaha, i wielki szpan w klubie.

Gość gość
Prawik a Ty jak spędzasz wieczór?

Gość gość
12:51 tu autor tego wateczku. Ja jestem obrzezany ;)

Gość gość
Wiecie co jedt najgorsze. Ze to prawda. Pracowałam w pubie i się nasluchalam i napatrzylam. I że Ci faceci znajdują chętne.

Gość Prawwwik
gość dziś W soboty pracuje. A jak nie to wychodzę z domu na świeże powietrze lub siłka, mam dużo obowiązków i tak naprawdę nie mam zbyt dużo wolnego czasu. Czasem coś ugotuje dobrego. Różnie nigdy się nie nudzę. Dla was zachlanie mordy do atrakcja wybaczcie ale dla mnie nie.

Gość gość
gość dziś Najpierw przeczytaj co to alegoria a później się wypowiadaj. Działamy na was tak że w klubie cała podłoga jest w kiślu a dziewczyny walczą w nim o nas. :-)

Gość gość
Do 13:05. Jesteś sam i nie masz czasu. To jak go znajdziesz jak będzie zona dzieci itp. Czy to takie usprawiesliwianie siebie?

Gość Prawwwik
gość dziś Zajmij się żoną i dziećmi zamiast oglądać się kobiety. Widać jak szanujesz żonę i dzieci takie ścierwo nazywacie prawdziwym mężczyzną .

Gość gość
Gardzę takimi kanaliami jak autor. A często na takich trafiam.