Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario 789

Weterynarz 24 h w warszawie pilne

Polecane posty

Gość Mario 789

Szukam fachowej pomocy weterynaryjnej dla labradora z nowotworem. Gdzie będą w stanie realnie pomóc? Mam trochę złe doświadczenia z weterynarzami, więc wolę podpytać. Jestem z Warszawy, ale mogę podjechać. Najlepiej żeby była czynna 24 h

Gość gość
Ze swoim kundelkiem to jeżdżę do kliniki do Lasek, na 3 maja. Na stronie www.vetriver.pl jest więcej informacji o zakresie ich leczenia, a jest bardzo szeroki i nowoczesny. Choćby plusem jest tak, że klinika współpracuje z bankiem krwi 24 h na dobę, więc jak do nich trafił mój zwierzak w nagłej sytuacji, po wypadku z potrzebą transfuzji to pomogli od ręki!

Gość gość
W http://www.lecznica-ursynow.waw.pl/ mają bardzo dobrych weterynarzy, warto się udać. Klinika jest bardzo dobrze wyposażona, więc zwierzaczki mają fajną fachową opiekę.

Gość gość
Ja tam mam swojego weta do mojego Malamuta www.weterynarz.pila.pl najlepszy lekarz pod słoncem a moj Bartel go uwielbia .

Gość gość
szkoda że w Warszawie bo u nas w Gdańsku najlepsi weterynarze przyjmują w przychodni na Bitwy Oliwskiej http://naszalecznica.pl/. Przychodnia jest całodobowa i wyposażona w nowoczesny sprzęt. Już parę razy korzystałem z ich nocnej opieki, zawsze szybko diagnozowali i leczyli mojego psa.

Gość gość
Ja tez chodze do tego weta w Pile www.weterynarz.pila.pl . Bardzo dobry i konkretny weterynarz, nie odsyła z kwitkiem i stawia słuszna diagnozę.