Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinaa22

Zbyt IDEALNY

Polecane posty

Czes chce poruszyc kwestie mojego zwiazku .. mimo mlodego 22l wieku troche ich mam za soba.. od roku jestem w nowym zwiazku z chlopakiem o 10 lat starszym (33l) wedlug mnie jest zbyt idealnie .. on sie stara traktuje mnie jak ksiezniczke uwaza na najmniejsze slowa zeby tylko mnie nie urazic czasami sama prowokuje glupoty bo mam nazwyklejsza ochote poprostu sie posprzeczac i poklocic jako kobieta lubie zarzucic fochem ale z nim sie nie da ... on zrobi dla mnie wszystko az do przesady czasami mnie to przeraza ...

jezeli naumyslnie wywolujesz klotnie i stosujesz gierki typu foch to cos jest z toba nie tak a facet zachowuje sie w normalny sposob dojrzalego taktownego mezczyzny

moze rzeczywiscie nie dojrzalam do tak wspanialego faceta ... buzuja we mnie hormony jestem mloda i mam ochote czasem na jego odmienne zdanie a on nawet jesli je ma to nie chce sie ze mna sprzeczac tylko mi ustepuje .. we wszystkim ! nawet w sexie ja bym troche bardziej poszalala ale on jest delikatny i czuly

Gość gość
Tak to normalne, jak każda niezrównoważona kobieta (a jest was 99%) wolisz mieć faceta dupka i idiotę niż kogoś normalnego, bo jak widać dobry facet, to facet nudny... przy kimś takim czujesz że jesteś nikim, więc na siłę będziesz chciała zniszczyć ten związek i za wszystko obwinić faceta.

z dziecinstwa lub poprzednich zwiazkow jestes przyzwyczajona do stanu niepokoju dlatego teraz gdy jest spokoj i zrownowazenie czujesz sie nieswojo

Gość gość
Przeszkadza Ci brak kłótni i to, że partner traktuje Cię z szacunkiem i dba o Ciebie? Rzuć go, ja go znajdę.

haha kocham go i staram sie zmienic dla niego .. troll ma racje zawsze bylo zle mialam chlopaka cpuna , alkoholika tez itp... teraz mam spokoj i czegos mi brakuje .. czyli racja to ja jestem nienormalna i musze sie zmieniac a nie nasz zwiazek :) dzieki za rady

nie jestes nienormalna ale musisz sobie uswiadomic problem ktory tkwi w tobie kotnflikty w poprzednich zwiazkach pozostawily w tobie przyzwyczajenie do walki z konfliktami teraz tego nie ma wiec czujesz sie nieswojo