Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On tylko pisze maile, czy mogę mu zaproponować spotkanie?

Polecane posty

Gość gość

Znamy się już jakies 3 tygodnie, codziennie wysyłamy sobie wiaodmosci ale on nie propnuje spotkania ani nie prosi o numer telefonu żeby porozmawiać. Nie wiem ale ja już trace cierpliwość zaatanawiam się czy wypada mi zapytać go o spotkanie

Gość gość
to już wydaje mi się podejrzane ze tyle czasu a facet nic nie robi tylko piszeee, mam powoli dosc

Gość gość
Zaproponować zawsze możesz, a może nie tyle zaproponować, co zasugerować.

Gość gość
A może on sobie lubi pisać, nie każdy chce od razu się spotykać, nie każdy chce od razu się bzykać jak wy to macie w zwyczaju.

Gość gość
nie wychodz nigdy przed szereg. obserwuj uwaznie i w miare uplywu czasu wycofuj sie

Gość gość
sama też możesz zaproponować spotkanie przecież może on jest nieśmiały i boi sie tego

Gość gość
To jest facet co ma 30 lat wiec raczej nieśmiałym nastolatkiem nie jest. Meczy mnie to już tym bardziej ze to pisanie tez takie o pogodzie nic nie wnosi.

Gość gość
Nie chcę wychodzić rpzed szereg ale mam wrazenie ze to do niczego nie prowadzi. Na cholerę pisać tyle czasu jak potem dochodzi do spotkania i najczęściej jest i tak klapa?

Gość gość
innacesible tez mi się tak wydaje, tylko pytanie po co jak nie jest zainteresowany codziennie się odzywa? to jest portal randkowy wiec przecież w określonym celu tam przesiadujemy

Może jest żonaty i ma chęć z kimś (niekoniecznie grzecznie) popisać, może sam nie wie czego chce, albo jest patologicznie nieśmiały... Powody mogą być różne, ale żaden z nich nie kojarzy mi się z happy endem.

Gość gość
A ty myślisz że ci z portali są tam aby kogoś poznać? Co ty? Masz 10 lat? Ludzie są tam z nudów, albo po to aby nie mieć żalu do siebie samego że nie szukali i nie próbowali, a spora część jest tam dla zwykłej rozrywki, bo żona, mąż stał się nudny.

Gość gość
inaccessible89- bardzo lubię na Kafeterii Twoje wypowiedzi na różne tematy, są bardzo wywazone i kulturalne.

Gość gość
Zaproponuj spotkanie i o wszystkim się przekonasz. Nie ma co robić z siebie księżniczki.

Gość gość
Sa dwie opcje albo jest zajety albo niesmialy albo mu sie nie podobasz na tyle by sie spotykac a pisze tylko dla.rozrywki dla.zabicia czasu. To juz w sumie 3;) ale skoro mowisze ze pisze codziennie i sam to najbardzoek prawdopodobne te pierwsze dwie. Napisz moze.cos w rodzaju czy myslal o.tym jakby to bylo gdybyscoe sie kiedys spotkali i zobaczysz jak zareaguje jak.zacznie szukac wymowek itd. to raczej zle.wrozy. albo moze na luzie podejdz do tego na luzie zapytaj czy nie ma ochoty gdzies z tiba pojsc np do kina czy na koncert tak na luzie po.kolezebsku;)

Gość gość
azor na wesele marsz, juz!

Gość gość
Mialam podobne doswiadczenia pisalismy czasem spotkania ale nie lubil gdy dzwonilam mial tysiac pretensji i roznych wymowek. Pozniej wyszlo ze mial dwie twarze i dwa zwiazki. Jak tak sie zaczyna dziac natychmiastowa eksmisja z zwiazku zwlaszcza z facetami z portali

Gość gość
czyli chcesz się spotkać ale nie kiwniesz palcem to czy tobie w ogóle trochę zależy naprawdę?

Gość gość
Pewnie jest żonaty :(