Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojjjona

seks tylko w sobotę bo środku tygodnia nadgodziny?

Polecane posty

Gość zaniepokojjjona

Mąż, jak pracuje po 11 godzin to w środku tygodnia nie ma szans na seks co najwyżej 5 minutowy, muszę czekać do soboty az po 1 w nocy skończy ogladanie telewizji i wtedy poswięci mi 15 minut, dosłownie, rozmawiamy i rozmawiamy a to nic nie daje. Bo jak już wykłucę się o zblizenie to na koncu sama już nie chcę, bo jest taki sztuczny. Czy jak męzczyzna pracuje troche więcej niz przeciętnie to zycie seksualne wówczas leży kompletnie, wszyscy faceci tak mają?Dodam , że mam 33 lata mąż 38 i czyżby to już byłby koniec życia erotycznego?

Gość gość
Ja pracuje po 16 h i zawsze mam ochote

Gość gość
Kochana pewnie ma kogoś na boku jak Ci nie dogadza to znajdź zastępce

Gość gość
Moja tez wiecznie zmeczona wiec moze razem cos zrobimy

Gość bella  86
Sądziłam, że tylko faceci narzekają na brak seksu w małżeństwie, a tu taka niespodzianka :P

Gość gość
Ciesz się ze masz ten seks chociaż raz w tygodniu, bo lepsze to niż nic.

Gość zaniepokojjjona
Jesli seksem mozna nazwa 5 minutowe przyduszenie brzuchem to tak kochamy sie raz na tydzien jesli sie nie upije zbyt mocno, bo czaaasami to nawet 2 raZy w miesiacu , nie jestem w stanie wygrac z jego snem, starczylo by mi 2 razy w tygodniu ale tak z sercem nie 5 minut, on z lenistwa woli loda czasami, mi palcowe i jest okej, zalosne tak wiem

Gość gość
A kochasz go w ogóle? Czujesz się szczęśliwa w małżeństwie? Jeśli nie to zakończ to i szukaj szczęścia gdzie indziej.

Gość zaniepokojjjona
jakas część mnie go kocha ale wiekszosc już nie, cos się wypaliło chyba, 15 lat razem, u mnie 2 partnerów seksualnych aby, wiec małe doświadczenie dlatego myślalam że zmeczenie wygrywa nad seksem, ale najprawdopodobniej ja juz go niepodniecam, a jak o mnie się mąż nie stara to ja nie umiem się narzucać, zresztą musiałabym stac przed telewizorem naga , żeby mnie zauważył, bo uwielbia programy motoryzacyjne, albo terapia albo po nas,

Gość gość
Terapia nic nie pomoze znajdz sobie faceta I tyle ja tez musze zawsze zabiegac o seks bo Moja kobieta zawsze przemeczona. Moze blizej sie poznamy?

Gość zaniepokojjjona
blizej to znaczy?

Gość gość
Podaj priv I sobie popiszemy o naszych problemach

Gość zaniepokojjjona
dzieki za rady alenie mogę

Gość gość
Ale czego nie mozesz? Jak masz czas mozemy popisac tutaj. Kiedy ostatnio mialas orgazm?

Gość gość
To może nadszedł czas się rozstać lub zrobić sobie przerwę i od siebie odpocząć? A na boku nikogo nie szukaj, bo to żadne rozwiązanie, już lepiej się rozstać i poszukać sobie kogoś odpowiedniego dla siebie z kim będziesz szczęśliwa.

Gość gość
Przerwe na co?