martyna123kols 0 Napisano Kwiecień 1, 2016 Witajcie. Za dwa dni kończę drugą paczkę tabletek antykoncepcyjnych (kiedyś już brałam, ale musiałam przestać) i nie wiem co mam o tym myśleć, a wizyta u gin dopiero za tydzień. No, ale do rzeczy. Żadnej tabletki nie zapomniałam, ale zdarzało mi się brać tabletki np. kilka godzin później i do tego biorę tabletki na odchudzanie Tenuate Retard (nie wiem czy to ma jakiś wpływ na anty) Z moim partnerem uprawiam seks codziennie lub co drugi dzień i za każdym razem "kończył" we mnie. Od 3 dni zasypiam praktycznie na stojąco. Zapachy, które nigdy mi nie przeszkadzały teraz drażnią mnie kropnie i mam przez nie mdłości. Poza tym bolą mnie piersi, ale wiem, że przy anty to normalne. Test zrobie dopiero za 2 dni. Czy jest możliwe, że zaszłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2016 tak, jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna123kols 0 Napisano Kwiecień 1, 2016 A dlaczego tak uważasz? Przez te opóźnienia w godzinach brania czy przez coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2016 nie bierzesz tabletek o regularnych porach, stosujesz cholera wie co i nawet nie sprawdziłaś jaki to ma wpływa na działanie antykoncepcji, do tego codzienny seks z finałem w środku- tyle wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2016 Bzykanie powoduje ciążę.Nie ma 100% antykoncepcji dla takiego bzykania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna123kols 0 Napisano Kwiecień 3, 2016 ktoś jeszcze się wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2016 Zrob test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2016 Jesli srodki na odchudzanie zaburzają wchłanianie (a tak zapewne jest), jesli brałaś oba srodki razem o jednej porze, to mozliwe, że hormony z pigułek częściowo wydaliłaś zamiast wchłonąć. A w konsekwencji owulacja została przywrócona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2016 jeśli masz już nudności i inne objawy ciążowe to test już powinien powiedzieć i nie trzeba czekać 2 dni. Niby te kilka godzin obsuwy przy tabletkach jest dopuszczalne, zalezy jeszcze jakie tabletki, ale jak ci się zdarzało to dośc często to ciąza jest jak najbardziej prawdopodobna. W dodatku bierzesz cos co nie wiadomo jaki ma wpływ na tabletki. może nie ma wpływu ale nie wiesz tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2016 Te objawy moga byc spowodowane tabl. na odchudzanie. Po co w ogole je bierzesz? Idz na silownie, nie jedz cukrow i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Ciaza jak najbardziej, moja siostra usypiała na stojąco chwile po zajściu i tez nie wiedziałam od czego...czyli zaszłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2016 współżyjesz=jesteś gotowa przyjąć nowe życie Chętnie Ci naprawdę pomogę, pogadam, wesprę kontakt@netporadnia.pl tel. 586915915 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach