Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana zalamanaa

moje zycie to koszmar

Polecane posty

Gość gość
Do tego oszukana na każdym kroku były wisi mi 6 tys złotych i nie chce oddać okradziono mnie właściciel mieszkania nie oddał kaucji do tego wszystkiego mam głębokie przekonanie że na świecie liczby się tylko kasa a miłość to wymysł filmów i głupiej literatury, ktoś mnie przekona?

Gość gość
Co myślicie

Gość gość
Co masz na myśli

Gość gość
Na świecie nie ma miłości liczy się tylko $$$

Gość Optymistkaaaaaa
Nigdy nie wiesz co ciebie w życiu czeka

Gość gość
jołki połki przeżyłeś skok pod pociąg, że oceniasz samobójców? Do skoku pod pociąg trzeba mieć wiele odwagi.

Gość Optymistkaaaaaa
Los może się jeszcze do ciebie uśmiechnąć

Gość Zdolowana Załamana
Życie to g****o

Gość gość
wybacz autorko ale skoro zarabiasz 2000 na rekę to wcale nie jest tak źle, i to za pracę na sluchawkach bez żądnych specjalnych umiejetnosci mając 30 lat... ludzie mądrzejsi od ciebie duzo starsi z doswiadczeniem specjalisci zarabiają czesto mniej od ciebie... poza tym jaka depresja??? osoba z depresją nie ejst zdolna do pracy, a ty pracujesz, wiec nie pieprz bzdur o jakiejs depresji :)

Gość gość
2.000 /mies to jałmużna. Zarabiając te pieniądze można wpaść w głęboką depresję. Wcale ci się nie dziwię. Jak chcesz wyjechać to polecam Szwecję. Bliżej i zarobisz więcej niż w UK. Praca jest i język łatwy do nauczenia się.

Gość gość
taaa szwecja stolica gw\altow :O

Gość gość
Autorko nie widzisz pozytywow. Jestes bardzo dzielna skoro mimi takich przeciwnosci losu sie z tego wygrzebalas i normalnie pracujesz. Jestes mloda, coz to jest 31 lat. Facet jak poszedl w cholere to dobrze. Nie byl ciebie wart i utorowal ci drige do poznania kogos wartosciowego. Skoro raz pracowalas za granica to mozesz i drugi raz tego dokonac. Wsxystko zajmuhe czas. Najpierw fizyczna praca a potem lepsza inna. Wyjedz i odetchnij. Powodzenia ci zycze.

Gość gość
Nie przeczytalas dokładnie byłam bezrobotna niezdolna do pracy do niczego straciłam w tym czasie prawie 100 000 Tys złotych mogłabym już mieć mieszkanie. Byłam w takim stanie że nawet nie wiedziałam co jest pięć co się dzieje wokół mnie przestałam jeść całymi miesiącami gapienie się w sufit pracuje od niedawna i jestem cały czas na silnych lekach do pracy musiałam pójść bo pieniędzy zostało mi mało niecałe 40 tys z którymi g zrobię teraz jestem sama nikt mi nie pomagał i nie pomaga a do pracy musiałam iść bo prędzej czy później wyladowalabym na ulicy

Gość gość
Przez dwa i pół roku byłam bezrobotna. Do Szwecji nie pojadę bo nie znam języka. Znam dobrze ang tylko

Gość Zdolowana Załamana
Aha i mimo że dzięki lekom moja sprawność intelektualną diametralnie się poprawiła (dwa lata temu miałam problem z napisaniem czy ptzeczytaniem prostego zdania) to i tak nie jestem tak sprawna jak wtedy gdy miałam 20 lat, kiedyś uczyłam się szybko teraz wolno mi to idzie nawet teorii na prawko nie mogę wykuc nie jestem już ta sama osoba co kiedyś

Gość gość
Straszne nie na pokoju, tylko w pokoju, ja bym miała depresję, jakbym tak się wyrażała

Gość gość
Moze za bardzo uzalasz sie nad soba? Na forum ci nie pomozemy, ale uwierz mi ze wiele ludzi zyje tak jak ty.

Gość gość
Uzalam się nad sobą tylko tutaj na codzień do ludzi tego nie robię. Po prostu nie widzę sensu życia i chce by ktoś mnie przekonał że warto żyć. Czy ktoś z was ma jakieś potwierdzone przypadki że ludzie nie myślą tylko o sobie a na świecie liczy się tylko kasa?? Przyjaciół to mam też takich do "zabawy" ale jak są kłopoty trzeba np w czymś pomóc np przeprowadzce czy coś to nikogo nie ma. Tacy są Polacy.

Gość Zdolowana Załamana
A może wszędzie tak jest?

Gość Zdolowana Załamana
A i ktoś tu napisał że starsi specjaliści zarabiają mniej ode mnie. Niby jacy specjaliści. Gdyby zarabiali mniej nie udałoby się im przeżyć. Dwa tysiące na ręke to grosze. Pokój w moim mieście to 750 zł plus sieciowka 150zl plus jedzenie 600zł chemia kosmetyki 150 zł leki 150 zl zostaje 200 zł na przyjemności a np dentysta czy buty na zimę to już masakra

Gość gość
myślisz że masz źle to tu poczytaj http://www.miczek.pl/rozne/wioska.html uważam że z nadmiaru czasu za dużo myślisz nad wszystkim, szukaj drugą prace i nie będziesz miała czasu na głupie myślenie, i do tego wyjdziesz między ludzi

Gość ja twój anioł stróż
młoda, przestań píerdolić, masz prace, jesteś młoda, zdrowa ( depresje niestety powodujesz sama ), masz dach nad głową, ubrania i jedzenie w lodówce, o czym nie może powiedzieć 80/100 mieszkańców tej planety. Nie píerdol dobra, bo najwyraźniej nie wiesz co to bieda, a od wolności píerdoli ci się pod czaszką. Nie podoba ci się twòj stan to go zmień, nie radykalnie ale małymi krokami po trochu codziennie, wybierz jakiś cel, nie ważne co to, i malutkimi krokami rób coś codziennie aby do tego celu dotrzeć, a potem inny cel sobie wybierz i powtórka. Twój problem to brak celu w życiu, dlatego depresja i codzienna beznadzieja, bo człowiek bez celu to tylko masa mięsna.

Gość gość
Też mam depresję i uważam, że nic mi w życiu nie wyszło. Dlatego chodzę na psychoterapię do pani psycholog www.psychologdlaciebie.com bo inaczej nie wiem co by ze mną było. Te wizyty dużo mi dają, pomagają się uporać z problemami i inaczej spojrzeć na życie

Gość gość
psychoterapia hooja daje, tylko napełnia kieszenie innych umysłowo chorych ( tych z dyplomami )

Gość astrid30
ja tez mam 30 lat i podobna sytuacje do ciebie,brakuje mi wszystkiego poza kasa.od wielu lat mam gleboka depresje,na ktora nic mi nie pomaga,ciagle mysli samobojcze,wrazenie ze kazdy facet jest zly,ze kazdy mnie skrzywdzi i bedzie jeszcze gorzej tot tak boli nie ma na to rady,,trzeba cierpliwie czekac na odmiane losu

Gość Załamana zdolowana
Doskonale ciebie rozumiem Astrid30

Gość Załamana zdolowana
Wszystkim którzy mówią "depresję powodujesz sama" życzę by nigdy nie zachorowali na te straszna chorobę. Właśnie takim gadaniem przyczyniacie się do napietnowania osób z depresja.

Gość gość
zgadzam sie!