Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana zalamanaa

moje zycie to koszmar

Polecane posty

Gość zdolowana zalamanaa

Mam 31 lat Od paru lat lecze sie z glebokiej depresji wsparcia rodziny zero facet mnie wlasnie rzucil znalazl sobie bogatsza ladniejsza z mieszkaniem Bylam w uk ale mialam dosc fizycznej roboty i wrocilam nie wiem czy dobrze zrobilam chyba zaluje zarabiam 1988zl na reke ;(( praca "na sluchawkach" mieszkam na pokoju z innymi osobami w mieszkaniu czuje sie jak staruszka ktora juz nic nie czeka;( i oczywiscie nie mam dzieci

Gość gość
w dodatku moje dziecinstwo bylo koszmarem (teraz mam przynajmniej troche spokoju) i lata "dwudzieste" tez- przez rodzinke i dopiero teraz wygrzebalam sie z ich toksycznego wplywu, lecze sie z samopoczuciem jest o niebo lepiej niz bylo ale nie do konca dobrze Aha i niedawno bylam bezrobotna przez prawie dwa lata przez co stracilam oszczednosci na mieszkanie

Gość gość
Nie wiem czy jest sens zyc w ogole bo i po co? i zycie w pl to wegetacja, do uk boje sie ruszyc bo podobno coraz gorzej tam jest..nie wiem moze gdzies jest jakis kraj gdzie mozna godnie zyc,znacie???

Gość gość
Polska będzie najlepszym miejscem do życia na całej planecie, ale dopiero za kilka lat, jak siły patriotyczne przejmą władzę, a te niestety dopiero są w budowie.

Gość zalamana zdolowana
Ty powyzej chyba sobie jaja robisz. Spojrz co sie dzieje z cala europa.. a w pl zawsze jest byla o ibedzie dno. Przez polska mentalnosc

Gość gość
zabij sie

Gość gość
Nie robię sobie jaj. Zapamiętaj co napisałem wyżej, a wspomnisz moje słowa za... powiedzmy 10-12 lat :) Dobrze zapamiętaj :)

Gość takajednaaaaaa
mogłabym założyć ten topic, bo w tym roku kończę 30 lat, brak faceta, brak pracy...i kto ma gorzej?

Gość gość
taka jednaaa to jest nas dwie;/ ale pewnie masz mieszkanie albo wsparcie rodziny.. no i jestes rok mlodsza :D

Gość jołki_połki
takajednaaaaaa gdy już nie widzieli innego wyjścia z obecnej sytuacji , gdy nie widzieli dla siebie przyszłości to krokiem maszerującym poszli na tory pod pędzące Pendolino lub inny Ex do Krakowa lub Włoszczowy , twardzi i MOCNI ludzie nie dali sobie rady ze swoim życiem , być może dopiero za kilka lat statystyki lub GUS pokaże prawdziwe dane ilu Polaków nie wyrobiło psychicznie z powodu biedy w Polsce w latach 2010 - 2016 i poszło wprost na tory pod pędzące Pendolino , jak wiadomo, chwila , moment i po sprawie , zawsze mnie to zastanawiało , jaką należy mieć w sobie desperację i ochotę aby się pozbyć tak zwanych własnych PROBLEMÓW i pozbyć się swoich PROBLEMÓW w kilka sekund pod torami EX INTERCITY ale tak naprawdę to nie uwalniamy się od problemów, Nasze problemy przejmuje Nasza rodzina i musi spłacać Nasze kredyty bankowe , czy samobójca jest bohaterem ? NIE , bohaterem jest osoba, która chce żyć i chce się zmierzyć ze swoimi problemami a nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia , czyli do przodu a życie przed Nami Szanowni Państwo , czy samobójca to jest tchórz ? TAK , zdecydowanie samobójca to jest tchórz , ponieważ nie chce się zmierzyć z życiem i szuka drogi ucieczki od problemów !

Gość gość
co ty p********z

Gość gość
co ty p********z

Gość gość
ktos ma podobne doswiadczenia

Gość gość
Kiedy wreszcie dotrze do tych cymbalow, że osoba z depresją nie ma siły na nic, a już ostatnia zachcianka jest zgrywanie bohatera. Tak, samobójstwo to tchórzostwo i ucieczka dla postronnych, a dla chorego często jedyny pomysł, żeby przerwać koszmar. Kto nie chorował, ten nie zrozumie tego stanu.

Gość gość
może być tylko gorzej niestety

Gość zdolowana zalamanaa
chyba wyjadę znowu z tego głupiego kraju

Gość gość
Mam 26 lat, a mam o wiele gorzej niż ty, uwierz.

Gość gość
Jeśli będziecie się nad sobą użalać to na pewno nie będzie lepiej. Autorko radzę Ci poszukać faceta. Jesteś atrakcyjna? Jeśli nie to staraj się poprawić swój wygląd i szukaj, może na portalach randkowych lub na czatach internetowych. Facet będzie zarabiał, Ty będziesz zarabiać i na pewno będzie Ci się z nim żyło lepiej. A może uda się trafić na takiego z własnym mieszkaniem. Próbuj szkoda życia marnować. Nie odradzam zmiany pracy, bo wiem że to nie takie proste. Do ostatniej osoby która ma 26 lat i twierdzi że ma też gorzej: co jest Twoim problemem?

Gość zalamana zdolowana
Biore leki na depreche i to dwa rozne w dotaku,ale wcale jakos rewelacyjnie nie pomagaja.. portale czaty randkowe-probowalam strata czasu

Gość zalamana zdolowana
Caly czas mysle ze jest gdzies jakies szczesliwe miejsce do ktorego mozna wyjechac gdzie wszystko stanie sie proste..a jednoczesnie wiem ze tak nie jest...

Gość gość11112
Wiadomo, jest źle i będzie gorzej. Powinienem napisać, aby nie patrzeć w przeszłość i w przyszłość, tylko żyć teraźniejszością. I tak właśnie być powinno, nie myśleć o tym co za nami i przed nami. Masz pracę? To już sukces. A może będzie jakaś premia kiedyś, albo uznanie kolegów/koleżanek? To też sukces. Może jak będziesz coś kupować, to znajdziesz w internecie trochę taniej i zaoszczędzisz? To też sukces. Nikt cię nie obraża? Niezła jesteś, sukces! Masz 30 na karku i wynajmujesz pokój? Ja też, stać mnie na ten pokój, to też sukces :)

Gość gość
moim sukcesem jest to ze nikt mnie nie obraza?

Gość gość
jest ktoś kto ciebie bardzo kocha i czeka co ranka na każde twoje czułe słowo , serdeczne twoje pozdrowienie . Zbiera w swym sercu każdą twoją tęsknotę za Nią i pragnie cię obdarzyć nadmiarem swej miłości , abyś była szczęśliwa w tym okrutnym i niesprawiedliwym świecie . Taka jest Najświętsza Maryja . ( Anna - Zaufajcie Maryi PDF).

Gość gość
"Masz 30 na karku i wynajmujesz pokój? Ja też, stać mnie na ten pokój, to też sukces" Sukcesy na miarę człowieka ułomnego albo niewolnika. Wynajęcie pokoju, ciuchy z lumpa, pasztetowa z biedronki no no sukcesy że hoho. I mówimy tu o osobach normalnie pracujących.. To już chyba lepiej być bezdomnym żulem i mieć na wszystko wyje/bane.. Co się stało z dumnym polskim narodem?

Gość gość
A czy ten biedny narod ma na coś wpływ?

Gość gość
A iedy my bylismy dumnym polsim narodem? zawsze bylismy sto lat za murzynami i ulomni

Gość gość
europa juz sie skonczyla

Gość mgmg8484
Dziewczyno trzeba patrzeć na pozytywy.masz pracę.masz gdzie mieszkać jesteś niezależna.mieszkasz w mieście więc masz też perspektywy.co do rodziny to pamiętaj że rodzinki się nie wybiera.ciesz się ze jesteś ZDROWA.tak tak zdrowa bo ja mam 30 lat zarabiam mniej od ciebie i od kilku lat kłopoty zdrowotnejednaa operacja za mną kolejne przede mną a żyć trzeba za coś i pracować.wsparcia też nie mam,rodzice nie żyją. muszę pracować a boję się ze mnie wyrzuca za zwolnienia...:(

Gość gość
Nie jestem zdrowa mam depresję leczylam się nawet w szpitalu 3razy.. Do tego problem z sercem