Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariska1

nowa karma whiskas

Polecane posty

Gość ariska1

Nie wiem czy wiecie ale whiskas wprowadził nową karmę dla naszych milusińskich. Jest pełna pysznych pasztecików a do tego dopasowane są dla wieku kotka mamy karme zarówno dla malucha, dorosłego jak i seniora. Myślę ze to idealne rozwiązanie dla ludzi ceniących wygodę. Marka whiskas ma równiez różne pyszne przekąski dla kotów, dziecko jest zachwycone mogąć karmić takiego zwierzaka. Polecam

Gość batman3155
mój kot niedawno skończył rok, jest już wykastrowany i jadł do tej pory karmę sterile dla kotów po sterylizacji. Nie mam ani czasu ani też zdolności by przygotowywać produkty w domu cieszę się ze powstała taka firma jak whiskas która dba o naszych milusińskich, nie trzeba dużo pracy a kot jest zadbany i zadowolony. Nowe oznaczenia są dla mnie dużym ułatwieniem bo nie miałem pojęcia że 7letni kot to już senior i nie potrzebuje takich składników jak kot dorosły. Dzięki ci whiskas.

Gość ewama1
mam dwa kocurki i równiez wcinają od poczatku karmę whiskas. Maja super lśniącą sierć i błyszczzące oczy a do tego są wesołe i żywiołowe. Myślę że oznaczenia odnośnie wieku to super sposób, a pyszne paszteciki w większej ilości to duży plus bo moje aż biją się o miskę i wyjadają paszteciki jako pierwsze. Chcesz mieć zdowego i zadowolonego kota w domu to daj mu whiskas!

Mój kotek również wcina Whiskas. Jest zdrowy i aktywny. Polecam

Gość gość Camomile
Nowa zbilansowana karma whiskas jest swietna. Kotka ją bardzo lubi, jest zdrowa i aktywna

Gość Ewelina Adamczyk
Cześc :) Rownież dostałam tą karmę do testów. I jestem zachwycona nowościami wprowadzonymi od whiskasa :) Mój kotek jeszcze bardziej ! Karma mokra i karma sucha są tak zbilansowane, że w połączeniu stanowią idealną dietę dla naszych maluchów. Lasi się by napełni miseczkę i je aż mu się uszka tręsą z radości :)

moje cztery koty uwielbiają nową karmę! nie mogą się od niej odpędzić :)

Gość gość
Moje koty też bardzo lubią karmę Whiskas - najbardziej tą w galaretce. Polecam i moje koty również