Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i po co ja się żeniłem?

Polecane posty

Gość gość

Ożeniłem się z trzydziestoczteroletnią ładną i młodą wdówką, która miała równie ładną szesnastoletnią córkę. Mój ojciec ożenił się z moja pasierbicą. Od tej pory wszyscy potraciliśmy orientacje w rodzinnych stosunkach: Moja żona, czyli synowa mojego ojca jest również jego teściową. Moja pasierbica została moją macochą, a mój ojciec moim zięciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodził mi się syn, a pól roku później jego stryj, czyli syn mojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej żony została w ten sposób siostrą swojego wnuka, będąc równocześnie babką swojego brata. Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem. Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna. Moja żona, teściowa i synowa mojego ojca jest babką mojego brata. W ten sposób zostałem swoim własnym dziadkiem...

Gość gość
Stare, gdzieś to czytałam z 10 lat temu :)

Gość gość
Czuję się nieco urażony. Ja też jestem stary, ale do tej pory nikt mi nie mówił, że jestem zły. Ty chyba nie kupujesz książek, płyt ani niczego nie nagrywasz? Skoro nic nie jest już dobre co już słyszałeś, czytałeś, widziałeś? A ja to nawet Żonę mam tą samą od wielu lat. Zaś na tym forum po setki razy to samo: właśnie się masturbuję lubię z siostrą, czy to dobrze? mam 14,7cm, czy są chętnę żona mi nie daje, a ja bym jej dał! bardzo lubię w siedemnastokącie kto mi wsadzi w ucho? on mnie posuwa aż mi się zęby sypią! mój chomik zaczął chodzić bez majtek wolicie ogolonego, czy wąsatego?

Gość gość
Pomieszanie pokrewieństwa z powinowactwem. Stary kawał.