Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest, ze olal mnie niezbyt atrakcyjny facet a dwóch przystojnych za mną l

Polecane posty

Gość gość
Najgorzej,ze mnie zwodzil. Po spotkaniu chciał się jeszcze umówić. Wtedy nie pisalam z innymi. Jednak gdy juz 2 dni milczal postanowiłam wrócić na portal randkowy..aha pisał, że mu się spodobalam tu po spotkaniu to nie wiem po co tak kłamał. Może kręcił z jeszcze jedna. Wydaje mi się,ze tych dwóch interesuje się mna tylko dla tego,ze ja jestem obojętna. A jak pokazuje,ze mi zależy to olewaja...

Gość gość
Ojej no i trudno,mial do tego prawo zeby np wybrać inna, co niby w tym zlego? Na portalach poznaje si wiele dziewczyn i moze ktoras spodobala mu sie bardziej, bylo , minelo po co to rozpamietywac

Gość przerost tresci nad forma
Jednak gdy juz 2 dni milczal postanowiłam wrócić na portal randkowy>>>no widzisz wyjaśnilo sie :D co miał pisac codziennie do prawie nieznajomej osoby ? może nie jest natrętem a później zobaczył twoje zachowanie i wyciągnął wnioski. jednak nie jest taki glupi jak go przedstawiasz. na jego miejscu zrobiłbym identycznie nawet gdybyś była miss świata.

Gość gość
Zobaczył moje zachowanie?! Pisalam do niego pierwsza, nie bawilam się w gierki. Myslalam,ze jest poważny,normalny. Teraz myślę, że jest taki sam jak inni i czeka na księżniczkę. Dla mnie liczy się wnętrze i liczylam, ze malo atrakcyjny będzie porządny...

Gość gość
13:10- ale dlaczego piszesz, ze jest niepoważny? Na tym etapie można kogoś odrzucic widocznie cos tam mu sie w Tobie nie spodobalo

no ale on nie zrobil nic zlego napisalas umowiliscie sie wszystko bylo ok komplementowal cie pewnie sie umowiliscie na nastepne a za dwa dni zobaczyl jak wyrywasz innych no to po co sie mial z toba spotykac bo nie rozumiem ? sa ludzie ktorzy lubia sie umoawiac co dwa dni z kims innym i sa tacy ktorzy tego nie lubia po prostu do siebie nie pasujecie a wyglad nie ma nic do rzeczy brzydki tez ma prawo chciec sie spotykac na wylacznosc.

Gość gość
Moze nie czeka na księżniczkę tylko nie jestes w jego typie i tyle, moze poznał dziewczyne bardziej w jego typie? Co wcale nie oznacza, ze ogolnie lepsza od Ciebie, ale dla niego moze tak

umawiasz sie z kazdym a jak ktos nie chce tego ciagnac to go wyzywasz od glupkow i brzydali jesteś niezrownowazona emocjonalnie jak wiekszosc kobiet wpadajacych w desperacje i wysytawiajacych sie na portalach randkowych. ja to tak widzę.

jeszcze zapomnailem napisać że ci przystojni biegaja pewnie w określonym celu i niebawem przestaną a wtedy załozysz kolejny temat. skoro sama siebie oceniasz jako średnią to zapewne jesteś brzydka wiec malo prawododpobne aby po jednym spotkaniu oni dostrzegli w tobie coś fajnego i z tego powodu za toba biegali jak sama to okreslasz.

Gość gość
Z czasem dojrzalam i wiem, ze tak bywa i tu nie ma co sie na kogos obrazac. A jak juz to za sama forme tego odrzucenia, jesli byla chamska. x Bo była - nieodpowiadanie na smsy to chamstwo.

masz rację co do teog chamstwa

Gość gość
przerost tresci nad forma dziś Jednak gdy juz 2 dni milczal postanowiłam wrócić na portal randkowy>>>no widzisz wyjaśnilo sie smiech.gif co miał pisac codziennie do prawie nieznajomej osoby ? może nie jest natrętem a później zobaczył twoje zachowanie i wyciągnął wnioski. jednak nie jest taki glupi jak go przedstawiasz. na jego miejscu zrobiłbym identycznie nawet gdybyś była miss świata. X I normalna dziewczyna skreśliłaby ciebie, od razu. Tak już jest, że to facet pisze, jeśli mu zależy. I nie wciskaj nikomu ciemnoty, że jest inaczej. Jak facetowi zależy, to nie odkłada komórki/ nie wyłącza kompa - c'est la vie. Jeśli nie pisze, to zawsze oznacza, że umawiał się równolegle z kilkoma i ewidentnie nie nadąża :P Esencja portali randkowych, faceci stamtąd to zdecydowanie gorszy sort.

Gość gość
co miał pisac codziennie do prawie nieznajomej osoby ? może nie jest natrętem a później zobaczył twoje zachowanie i wyciągnął wnioski. jednak nie jest taki glupi jak go przedstawiasz. na jego miejscu zrobiłbym identycznie nawet gdybyś była miss świata. X "Nie pisze, nie dzwoni" i ma jakiekolwiek wymagania? Śmieszne. Faceci, którym zależy na dziewczynie zabiegają o nią, a przynajmniej dają sygnały, że tak jest. Co, prawie nieznajoma osoba miała uważać się za zobowiązaną do czegoś przez kolesia, który nie daje znaku życia? Paradne, tylko pajac może tak rozumować. Jest zdecydowanie głupszym niż go przedstawiasz. Tylko głupi "zrobiłby identycznie".

I normalna dziewczyna skreśliłaby ciebie, od razu. >>>>gdyby napisał po jednym smsie codzinnie to autorka by stwierdzila ze to jakis natret :D może tak a może nie :D norma to pojecie wzgledne poza tym ja wyrazilem swoje zdanie ze ja bym sobie dal spokoj wiec co mnie obchodzi co by ona zrobila niech sie dalej spotyka z kazdym z tego portalu :D v Tak już jest, że to facet pisze, jeśli mu zależy. I nie wciskaj nikomu ciemnoty, że jest inaczej. Jak facetowi zależy, to nie odkłada komórki/ nie wyłącza kompa - c'est la vie. >>>moim zdaniem to obustronne a bez telefonu kazyd przez kilka godzin moze byc albo w niego nie zagladac nie mam w tym nic dziwnego ja potrafie w telefon nei zagladac przez kilkanascie godzin czesto go wyciszam bo znajomi na whats uppie potrafia napieprzać po 100 wiadomości na godzine niezaleznie od pory dnia zwlaszcza ze maja grupe ponad 10 osobowa to zawsze ktos nie spi i mnie denerwuje to buczenie telefonu co chwile. sa rozne powody nie odpisywania od razu ale autorka ma inny problem bo on do niej nie napisal wcale :D moim zdaniem nie napisal bo zobaczyl co robi a jak bylo nikt nie wie moze niech go zapyta.

Tylko głupi "zrobiłby identycznie". >>może jestem glupi wiec mi faktycznie wyjaśnijcie :D spotkał się z nia np. w niedziele i co do wtorku miał do niej ciągle pisąc i dzownic :D ? no przecież ona może sobie tego nie zyczy wcale się jeszcze nie znają . wytłumacz mi tę swoją kobiecą pokrętną logikę bo tego kompletnie nie kumam. przecież to tylko dwa dni.

- c'est la vie.>>tak przy okazji czy ty to ty ? bo jesli tak to tym bardziej nie rozumiem Twojej logiki no ale zawsze sama sobei zaprzeczałaś :D

Gość gość
Cześć słabsza genetycznie

Gość gość
co tu się rozwodzić, jej wysokość ma ból pupki bo ktoś śmiał ją olać. Aż musiała się dwoma innymi pocieszyć żeby sobie samoocenę podnieść :D

Gość gość
Dla Kobiety to AŻ 2 dni :D (Nie)znawco pokrętnej logiki :P

Gość gość
a jak wartkim strumieniem cię olał?

Gość gość
Jeju napisalam na kobiecym forum,a tu atak psychicznych prawiczkow :-( Nie dziwie,się ze nie macie dziewczyn skoro uważacie że pisanie to narzucanie się i można milczeć kilka dni. Kilka dni to z koleżanka możesz nie gadać, ale nie z dziewczyna na której rzekomo Ci zależy! I kto tu ma pokretna logikę jak nie wy. Czy samiec lwa albo ptaka, gdy podoba mu się samica odlatuje by jej nie przeszkadzac i dac okazje konkurentom? Jesteście glupsi od zwierząt :-D

no ale przecież to było niezobowiązujące spotkanie jeszcze się nie znaja i co ma ja smsami prześladować. serio tak uważasz ? przeciez to obce osoby na razie. przyznaję ze jestem w szoku zwłaszcza słysząc to od Ciebie, myśle że na jego miejscu byś napisała smsa po miesiacu :D

Gość panna a co ty myslisz
ze przecietnemu ma sie z automatu podobac ladna dziewczyna, bo sam nie jest piekny?