Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wow juz ponad sto tysiecy mopsiar pognalo po kase

Polecane posty

Gość gość

ha ha ha

Gość gość
Jakby wydawali w urzedzie miasta to jakbyś je nazwała? UMiapsy? skoro daja w mopsie to wina tych kobiet? Jakby wydawali w szalecie miejskim to tam by poszły.Proste.

Gość gość
No własnie,to rząd zadecydował żeby składać tam wnioski a nie my!!!

Gość gość
Pazerne s0ki

Gość gość
spoko za rok po tym projekcie nie bedzie sladu

Gość gość
Dlaczego pazerne? Jakby tobie dawali to też byś brała.

Gość gość
Ja z mopsu nie pobieram nic. Mam dwójkę dzieci nie biorę ani rodzinnego ani żadnych dodatków do szkoły typu dopłaty do podręczników czy obiadow,mino ze moje dzień juz do szkoły chodzą. no nic bo mi się nie należy za dużo podobno zarabiamy. Ale po 500 plus zloze wniosek na drugie dziecko dostane i co mopsiara ze mnie tak? Bo dają a ja zloze wniosek.śmieszne. W Polsce jest mnóstwo takich rodzin jak ja, nie tylko same mopsiary. Gdyby nie dawali, nie bralabym, ale skoro możliwość taka jest to dlaczego mam wniosku nie złożyć?

Gość gość
teraz wszystko zostawią w marketach i na bazarach

Gość gość
Hahaha autorko albo złożyłaś wniosek wczoraj jako pierwsza,albo tak jak i mi nic ci się nie należy bo przekraczasz dochodem mając tylko jedno dziecko.Zlosliwa i zazdrosna jestes przez to ze ktos dostanie a niech dostaja co ci do tego

Gość gość
autorko co nie dostałaś a sąsiadka ma 8 dzieci i szlag cię trafił ;-) zazdrość kochana zeżre cie od środka jak rak :-o bo nie musisz nikogo kochać , ale pogarda która od ciebie bije do ciebie wróci taka prawda Nagle takie wszystkie zamartwione o nasz dług publiczny obłudne krowy szkoda , że nie martwicie się o niż demograficzny jeszcze te bezdzietne rozumiem ,ale te co mają dzieci i czekają na fale przybyszy by je pokryły masakra :-o

Gość gość
jaki jad jaka zazdrosc jaka zawisc:o

Gość gość
O wy lobuzy jedne, przytulam.

Gość gość
nie należy mi się żadna pomoc z MOPSu, a projekt 500+ nie ma nic wspólnego z pomocą z MOPSu. Mam dwoje dzieci, oboje z mężem pracujemy, a wniosek złożyłam, bo niby dlaczego mam honorowo rezygnować podczas gdy inni będą brać?

Gość gość
bogacze jak Pyżalska-prezes klubu sportowego wezmie 500 zl na dzieci swoje, ktorych ma sporo co wyjdzie kilka tysiecy a zwykla kowalska ma sie honorem unosic?:o

Gość gość
Ja pojde do fryzjera, kupie sobie płaszczyk o jakim zawsze marzyłam za 1000zl i jeszcze mi zostanie. Mam 3 dzieci. :) Niech zyje Pis :)

Gość gość
a ja na płaszczyk ,fryzjera i błyszczyk wydam swoją i męża pensję , 2500 na dzieci :-) i wreszcie będziemy żyć jak ludzie a nie wegetować :-D

Gość gość
Serio jestescie tak niezaradne ze nie potraficie sobie na blyszczyk i plaszczyk zarobic?

Gość gość
To nie jest kwestia zaradności tylko prostej zasady: Dają to bierz. Dlaczego mam rezygnować? Dopiero milionerka Łukomska Pyżalska powiedziała publicznie w tv, że weźmie te pieniądze, bo jej się należą, a ja mam nie wziąć?

Gość gość
i bardzo dobrze :-) autorko weź relanium i luli :-D

Gość gość
a zastanowilyscie sie z czego daja ?