Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W PL od wczoraj program Rodzina 500, coraz lepiej.

Polecane posty

Gość gość

nawet w UK nie macie czegoś takiego kundle. Polski rzad dba o polityke prorodzinna teraz, nie to co 8 lat szmacianych rzadów smierdzieli z Platformy Obesranych :D

Gość gość
wg przepowiedni rząd PIS upadnie przed koncem tego roku

Gość gość
jeszcze nikt złamany fiucie grosza nie zobaczył z tych 500+!!! dopiero zaczęli składać wnioski a ty już jak to się ludziom lepiej zrobiło - od czego? a systemie wspierania rodzin w UK nie masz najmniejszego pojęcia - poczytaj o tym to dopiero ci szczęka opadnie jak rząd UK wspiera dzieci przeliczasz wszystko na funty to dowiedz się że samego rodzinnego w UK jest 82 f miesięcznie na KAŻDE dziecko ( a nie tylko na drugie) i to niezależnie od zarobków rodziców więc skończ już pieprzyc i weź leki!

Gość gość
Twoje przepowiednie to wsadz se w swoją obesraną doopę platformatole:D

Gość gość
I co z tego kundle ze w uka jest jakis system. UK ni miało komunizmu i najazdu zwiazku radzieckiego. Rabowali zamorskie kolonie przez wieki wiec stac ich. Ale dzis polska wyglada piekniej niz uk. W ciagu 20lat wybudowalismy wiecej pieknych domow niz oni. A obecny rzad wreszcie wspiera polskie dzieci w przeciwienstwie do poprzednich złodzieji. Gnijcie w uka kulfonsy.

Gość gość
Tylko taki haczyk że trzeba sobie narodzić dzieci i być biednym. I co za 500zl kupie? Waciki? Haha

Gość gość
Tak, na zachodzie takiej dyskryminacji jak e Polsce nie ma . teraz patologia będzie na swoje osiem bachorow kasę brac i chlac

Gość gość
W UK jest wieksza patologia, kilka milionów islamskich bachorow bierze benefity a w polsce to promil ćwoku.

Gość gość
Tak naruc/hajta jak najwiecej bachorkow i likwidujcie miejsce pracy. Zobaczymy gdzie te bachorki bede pracowac za te 20 lat. UK juz w Unii nie bedzie i mam nadzieje ze zamkna granice dla nowych obcokrajowcow. :)

Gość gość
MiejscA pracy*

Gość gość
Po jakims zamachu, co niestety!!!! nieuniknione :( to PEWNE ze zamkna

Gość gość
Co do muzulmanow w UK. Jakos zyja od lat i nie sprawiaja problemow. To o polaczkach co chwile czytam, jakies patologie, g***ty, morderstwa. Szok, ze kiedys mieszkalem kilka domow od mordercy polaczka ktory zabil i zamurowal innego polaka. Nie porownujcie ekstremistow posranych terrorystow do zwyklych muzulmanow. Zressta jakby spojrzec na historie to o wiele gorsi byli chrzescijanie, zabijali np ponad 100.000.000 Indian i nie tylko ze wzgledu na "nawracanie" na ta wlasciwa (co jest bzdura jak kazda religia wg mnie, wymysl debilnych ludzi) religie. Polecam lekture o waszym bohaterze o ktorym uczyliscie sie w szkolkach a tu prosze taki z niego bohater jak z bingola heteryk :D https://espressostalinist.com/genocide/native-american-genocide/

Gość gość
Dla bingola nieznajacego angielskiego przetlumacze jedno zdanko “over 100 million killed” “ Columbus personally murdered half a million Natives” ponad 100m zabitych a kolumb wlasnorecznie zamordowal 500 tys rdzennych amerykanow... :o

Gość gość
No pewnie debilko, w belgii i paryzu wysadzili sie polacy co nie? :D a nie muzułmanie debilko?:D wez ich wszystkich do swojego domu skoro ci nie sprawiaja problemów szmato plujaca na polakow :D

Gość gość
Dokladnie za przyjazn indian je/bane chrzescijanskie s****wo z europy odpowiedzialo terrorem. :o

Gość gość
Ekstremisci ty cwelu, od malego szkoleni i uczeni ze jak to zrobia to dostana 100 czy iles tam dziewic, maja wyprany mozg dokladnie tak jak ty bingolu

Gość gość
oj tam, ojtam... siedź w tej Polsce jak ci dobrze, buduj wielka chawirę, jak się okaże, ze trzeba uciekać to przynajmniej będzie się gdzie dokwaterowac:)

Gość gość
Jesli to prawda to taki hitler przy nim to mala mroweczka bo wlasnorecznie nie zabil niby nikogo QRWA MAC a debile ucza ze kolumb to bohater odkrywca ameryki :o mam nadzieje ze jednak jeden z wymyslow ludzi jest prawda. Ze taka NEDZNA KU/RWA SMAZY SIE W NIGDY NIE GASNACYM PIEKIELNYM OGNIU... :o

Gość gość
Niedlugo to tj araby bedzie sobie sami w d**e adowac, bo Polka to bedzie gatunek zagrozony.. Jak wrjdzie ustawa o calkowitym zakazie aborcji, to bedziecie mieli na ulicach pelno downow, kalek i spadajacych z dachow kobiet w ciazy... Zyjace zdrowe dzieci to panstwo tak naprawde ma w d***e, a o zarodki i plody sie martwi, bedziecie tj republika irlandii zielona wyspa, tam tez takie prawo u tych owcojebcow jest...

Gość gość
Witam pracuje w uk od roku jestem w 6miesiacu ciazy od maja przysluguje mi maternity allowance a pod koniec maja chce wrocic na stale do polski i tu moje pytanie czy bedac w polsce przysluguje dalej mi maternity z uk czy jesli nie bedzie mi przyslugiwac macierzynski z uk to moge sie ubiegac o jakies pieniazki w polsce jako bezrobotna matka?

Gość gość
bezrobotna matka to ma w Polsce zapierdzielać do roboty a nie pytać o "pieniążki" w PL to ci się należy tylko kop w tyłek na rozpęd do roboty!

Gość Unilite
Prawda jest taka ze najlepszy socjal jest w Niemczech. Kolejna prawda ze 500 zl to twor wyborczy i padnie za jakies 2 lata. Najprawdziwsza prawda jest to ze zobaczmy te pieniadze jak swinia niebo.... bo wszystko poszlo w gore.

Gość gość
Prosze wyjdzcie z Unii zeby przestali was doic i wysmiewac. Blagam. I nie, a niby qrwa dlaczego masz dostac nawet pensika, bo co bo bo dzieki facetowi ruszylas p**de poza PL? Nie, nie, nie - mam taka nadzieje. Prosze wyjdzcie z Unii, bo robia z was debili i sie smieja. Blagam. I zamknijcie granice!

Gość gość
Bede plakal ze szczescia mam nadzieje w lipcu 2018. :) nie doczytalem do konca ale pewnie te kilka funtow dostaniesz nedznico :D 500+ wielka podjarka a rownowartosc tego ciagna gnidy od lat na bachorki, te 80f :o nawet tyle bym nie dal, je/banym nierobom, do roboty albo spier/ dalac. Dobrze ze sie tym wreszcie zajeli i prosze a wrecz blagam, wyjdzcie z Unii. :)

Gość gość
nIe wiesz o co prosisz kretynie:)

Gość gość
To wytlumacz niekretynie

Gość gość
Ten pomysł jest chory. Na razie to nie ma pieniędzy, a ostatnio czytałem w Urbanie, że pisowcy nie złożyć pozwu na koncern VW.

Gość gość
Kto czyta Urbana chyba tylko taka lewizna jak ty :D

Gość gość
O ty rasisto, ksenofobia. Gdyby nie ten Źyd to byś nie wiedział co nasi dawnowaci politycy wyprawiają z naszym krajem. Oczywiście ty czytasz tylko wypociny na kafeterii , za głupi jesteś na jego gazetę.

Gość gość
bingola matka dostanie 500zl na utrzymanie bingola