Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna kobieta i mężczyzna różnice między podejściem do tematu

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest ,ze jak jest kobieta już jakiś czas sama ,to wini o to siebie.Że jest za gruba, albo za wysoka, albo brzydka,albo uważa że jest zbyt nieśmiała,albo za mało inteligentna,albo zwyczajnie ma pecha lub tez uważa,ze widać jest na tyle beznadziejna,ze nikt jej nie chce. Analogicznie samotny facet uważa,ze jest sam,bo wszystkie kobiety patrzą tylko na zasobnosc portfela,wygląd,pozycję społeczną itd. Kobieta szuka winy w sobie.Mężczyzna wini o swoją samotność kobiety. NA forum multum takich historii.

Gość gość
albo jest tez typ kobiet, ktore winią się tylko za to, że źle lokuja uczucia, tyle i az tyle :D

Gość gość
E tam, a ile jest kobiet które wolą tłumaczyć to sobie "dzisiejszymi facetami", jacy to oni są niby fatalni. Poczytaj sobie.

Gość gość
gość dziś E tam, a ile jest kobiet które wolą tłumaczyć to sobie "dzisiejszymi facetami", jacy to oni są niby fatalni. Poczytaj sobie. x Dokładnie !

Gość gość
może to zależy od wychowania? Mężczyźni są wychowywani żeby mięli wysokie ego, a dziewczynkom wmawia się kompleksy

Gość gość
pitolenie, to baby sa wybredne, takie poczwary fantazjuja o facetach z gurnej pulki a przyzwoitych uczciwych odrzucaja

Gość gość
Inna konstrukcja psychiczna.

Gość gość
A kto ci tak powiedział? Przecież mnóstwo tu samotnych od lat kobiet, które za swoją samotność obwiniają właśnie facetów. Ja jestem sam od ponad 2 lat i nikogo za to nie obwiniam, po prostu przestało mi zależeć na tym aby kogoś mieć i co dziwne od kiedy przestało mi zależeć jestem bardziej zadowolony z życia :)