Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia92

Najlepszy oral

Polecane posty

Gość Zuzia92

Dziewczyny mam małą wprawę więc pomóżcie. Zbliżają się urodziny mojego Misia i chciałam mu zrobić dobrze ustami, ale tak, żeby oszalał ze szczęścia. Jak się do tego przygotować? jakie wybrać miejsce- lepiej w domu czy w plenerze (ten dreszczyk emocji ;) )? Jaka pozycja, jakieś specjalne techniki? Jak to wyglądało u was- jakiego "lodzika" wasz facet wspomina najbardziej?

Gość gość
jak wozi chusteczki w samochodzie to wiedz, ze jest to znak, że lubi zapraszac panienki z ero portali do obciagania w samochodzie - akurat, w pół godz. przez miasto i zdąży jeszcze wypolerowany do żony wrócić, aj :D

Gość Zuzia92
Nikt więcej nie pomoże?

Gość gość
To było na Walentynki. Zaprosiłam go do siebie i zrobiłam kolację. Wino, świece, romantycznie. Podobało mu się. To było w zasadzie na początku naszej znajomości, gdzie seks uprawialiśmy tylko parę razy więc napięcie i fascynacja między nami była bardzo duża, nie trzeba było podgrzewać atmosfery. Loda wtedy zrobiłam mu raz, ale bez wytrysku. Tej nocy było inaczej...Podczas kolacji, celowo rzuciłam widelec pod stół, udając, że przypadkiem...Schyliłam się pod stół i podeszłam do jego rozporka. Zaczelam go gladzic reka. On sie usmiechnal kokieteryjnie mowiac, ze jestem niegrzeczna i roszerzyl nogi. Chwile go pogladzilam reka, po czym polizalam po rozporku. Czulam jak robil sie twardy, bardzo mnie to podniecalo. W koncu go wyjelam. Powoli bralam z jednej reki do drugiej, muskalam ustami, wszystko delikatnie. Z pocalunkow ustami przeszlam do delikatnego dotykania jezykiem czubka penisa. Wtedy wzielam go do ust. Zaczelam lekko ssac, przy tym poruszajac reka w gore i w dol. Rozpedzalam sie i zwalnialam. Slyszalam jak stekal momentami, majtki mi przemakaly :D Chcialam na niego wskoczyc i go ujezdzac bo cipke mialam rozpulchniona, wszedlby jak w maslo. Scenariusz byl inny, zaplanowalam polknac jego mestwo po raz pierwszy. Obciagalam mu przez jakies 20 minut. Czulam ze zrobil sie gruby i pelny spermy, wytrysk nadchodzil. On chcial wyciagnac i standardowo strzelic mi na piersi. Powstrzymalam go delikatnie, zatrzymujac jego reke. Kontynuowalam ustami, coraz szybciej i agresywniej. Slyszalam jak steka. Nagle poczulam sperme w ustach. Penis ciezko pulsowal. Jeden strzal, drugi, trzeci. Bylam zszokowana iloscia spermy, ale probowalam zachowac seksowne opanowanie. Zanim polknelam odchylilam glowe i mu pokazalem ile wydoilam. :D Polknelam zaraz po tym. Wszystko na jego oczach. Pozniej sie calowalismy i piescilismy, az znowu mu stanal i wtedy juz wszedl we mnie.

Gość Zuzia92
Ciekawy pomysł z zaskoczeniem. Jednak pod stołem to chyba on dużo nie będzie widział (a chyba lubi). Poza tym do końca też już ze 3 razy miał bo od tego zaczynaliśmy. Zastanawiam się czy pozwolić mu na wytrysk na twarz, czy może jednak do końca ustami będzie dla niego przyjemniejsze?

Gość gość
Posadz go na krzesło zawiąż mu oczy ale wcześsniej zaproś koleżankę i gdzieś ją schowaj, pożniej obie mu obciągniecie, napewno oszaleje ze szczęscia.

Gość Zuzia92
Byłabym zazdrosna o koleżankę, tym bardziej gdyby robiła mu dobrze lepiej niż ja... Poza tym, jak miałabym to jej zaproponować? "Hej Ania, zrobisz loda mojemu facetowi"?

Gość gość
to tylko lodzik, niema co byc zazdrosną:-)

Gość Zuzia92
A Ty byś chciał, żeby twój kolega robił minetkę Twojej dziewczynie? Może jak zadam kilka konkretnych pytań to dostanę jakieś odpowiedzi: 1. Jakie miejsce, sypialnia czy jakieś bardziej publiczne? 2. Seksowna bielizna, nago, czy jeszcze inaczej się ubrać? 3. Jak wprowadzić odpowiedni nastrój? 4. W jakiej pozycji będzie mu najprzyjemniej? 5. Jaki zafundować mu finał?

Gość gość
1. Zależy od preferencji Twojego chlopaka. Ja wolę sypialnię, romantycznie bardziej. 2. Seksowna bielizna (pończochy i szpilki obowiązkowo) 3. Zrób mu masaż, słuchaj co mówi, 'służ' mu, faceci na to lecą 4. Na jeźdźca, największy kontakt fizyczny, możliwość pocałunków i kontroli tempa ze strony kobiety jak i mężczyzny 5. W ustach

Gość Zuzia92
Sypialnia nie jest "zbyt nudna"? Co do pozycji to podobno faceci lubią jeszcze oral na stojąco, gdy kobieta klęczy. Kiedyś jeszcze coś mi mój wspominał o finale na twarz. Nie odrzuca mnie to jakoś, ale zastanawiam się jaki w tym jest sens?

Gość gość
Weź mu mocno i głęboko do gardła.Ssij i mlaskaj. Będzie dobrze. Nie jedną laskę miałem zrobioną i najbardziej mnie ruszała mocna ze ssaniem głęboko i z dynamicznymi ******* głową. Ja najbardziej lubię wsadzić głęboko i ruch_ć w usta i czasami kut_sem uderzać o twarz dziewczyny,Oczywiście finał złapać mocno za głowę przycisnąć ją do samych jajec i tryskać prosto w gardło. Ważne jest tez żeby w trakcie pięknie mi wylizała i possała jądra. To nie jest trudne, a rzadko która "specjalistka" to potrafi. Nie specjalnie przykładam uwagę do tych pierdół jak świeczki czy inne czary. Mówię im, że jak pięknie i jakie cudne ma np.majtki lub inne takie tam bzdury ale mówię to z grzeczności bo tak szczerze mam to głęboko w d_pie. Ważne co robi i jak to robi, ale też musi to naprawdę lubić. Spotkałem raz dziewczyną na imprezie , której wcześniej nie znałem. Była brzydka dość gruba i taka nijaka, ale podeszła do mnie i zapytała się" czy mogę ci obciągnąć". Pomyślałem czemu nie nic mi się nie stanie, a dziewczyna będzie miała radochę " daj Zosi jak prosi" .Oj dobra była najlepsza, nie ukrywam - nie to co te wypindrzone suchoc**eczne lale. Działaj pozdrawiam.

Gość gość
Jaka głęboka, nomen omen, analiza spustu na twarz. :classic_cool:

Gość gość
Robiac lodzika,w międzyczasie poliz mu porządnie jajka i będzie w siódmym niebie.Oni to uwielbiają.

Gość gość
Jeśli ci się jeszcze uda zrobić loda z lekko wysuniętym językiem to zobaczysz jaka będzie mu dobrze.

Gość gość
W jakis sposob kobiety szybciej i latwiej godza sie na final w ustach niz na twarz. Przed tym drugim maja wieksze opory. Nie wiem czemu, ale wiem, ze facetow to podnieca nawet bardziej niz w usta. Ma to zwiazek z podswiadomym instynktem dominacji i wladzy.

Gość gość
Niektóre kobiety są dziwne, uważają że robienie loda na kolanach jest poniżające.

Gość gość
Ale wiele kobiet jest kochanych i potrafią zrobić bardzo przyjemnego lodzika. :)

Gość gość
Lodzik robiony w samych majteczkach jest bardzo seksowny.

Gość gość
Seks, zwłaszcza udany, to nie tylko zdrowie i źródło niezwykłych doznań, ale również wspaniały lek i kosmetyk, a także jeden z najskuteczniejszych i najprzyjemniejszych sposobów na pozbycie się zbędnych kilogramów. Dobroczynne właściwości aktywności fizycznej zostały jednoznacznie potwierdzone przez wiele autorytetów naukowych – kardiologów, endokrynologów, neurologów, dermatologów i innych specjalistów. Łagodzi bóle, ujędrnia skórę, likwiduje cellulit, zapobiega zawałom i udarom, reguluje ciśnienie, wzmacnia organizm, przyspiesza usuwanie toksyn z organizmu, zmniejsza ryzyko choroby wrzodowej... To tylko niektóre z korzystnych działań seksu. A jest ich dużo, dużo więcej.

Gość gość
Poliż mu jeszcze dół żołędzia i potem possij a będzie miał bardzo fajne doznania.

Gość gość
To coś wspaniałego, niektóre kobiety są kochane i potrafią zrobić super lodzika. :)

Gość Morelka 26
Ach jak ja uwielbiam obciągać mmmmm a teraz nie mam komu :/

Gość gość
Ja mam i to jest coś wspaniałego.

Gość gość
Mi robienie lodzika też sprawia wielką przyjemność.Widocznie to zależy od kobiety.

Gość gość
Tutaj pooglądaj sobie filmiki http://redtube.net.pl/ Moim zdaniem najszybciej tak się nauczysz, później poćwiczysz i dojdziesz do wprawy ;)

Gość gość
Moj maz lubi dominowac w sypialni wiec zazwyczaj jak go pieszczę ustami to jestem poniżej jego, często w pozycji klęczącej to go bardzo podnieca jak ma poczucie władzy,ja z natury jestem bardziej uległa w łożku, delikatna i czuła, moj maz jest bardzo męski i z charakteru i z postury jest wysoki i bardzo sprawny fizycznie wiec z łatwością moze mnie tak brać jak mu sie podoba ;) Sex oralny daje mi poczucie władze nad moim facetem ja bardzo lubię ten moment kiedy moj ukochany wytryska w moich ustach mówiąc " o maleńka jestes cudowna" albo " co ty ze mną robisz dziewczynko" etc.

Gość gość
Zuza jak chcesz mu dorze zrobic to zrob to jak rasowa suczka gleboko i do konca nie polykaj calej spermy czesc wypluj na jegp k. a potem zliz bedzie w sidmym niebie i ty tez