Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest Wasz stosunek do kobiet niechcących mieć dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Ja wlasnie marze o takiej bezdzietnej z wyboru. Piekna zadbana stanowcza z pomyslem na siebie, nie chce dzieci i glosno o tym mowi. Och jak ja o nie mysle nawet jak wracam do zony i dzieci bo to po opadnieciu emocji nic fajnego

Gość gość
jestem bezdzietna i sporo po 30stce nie jestem ani piekna, ani nie robie kariery dzieci nie chce mieć, bo wychowalam się w domu, gdzie ojciec pił alkoholi, stosował przemoc, matka byla nadopiekuńcza nie chce mieć dzieci, nie chce powtorki z tematu, nie chce mieć meża, faceta, nikogo nie szukam, mieszkam z matką, pracuje, nie ufam mężczyznom, boje sie ich, dla mnie każdy z nich to ewentualny psychopata, ktory zniszczy mi życie, trudno, nie kazdy musi miec dzieci, ludzi na świecie nadmiar

Gość gość
Jaki jest mój stosunek? Nijaki. To prywatna sprawa co kto chce mieć a czego nie chce.

Gość gość
jest na yt para która otwarcie przyznała, że nie interesuje ich małżeństwo jako sakrament (slub) ani dzieci. później może podlinkuje jak znajdę. myślę, że maja racje. nie chcą to nie, osobiście też chyba nie chce