Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy on

Impraza tylko w rajstopach co tym sądzicie?

Polecane posty

Gość ciekawy on

Mam pomysł na imprezę, żeby wszyscy dziewczyny i faceci byli ubrani tylko w cienkie prześwitujące rajstopy . Oczywiście dużo alkoholu, głośna muzyczka i tańce. Kobiety pewnie nie chciały by być toples ale mogą ubrać się w bodystockings. Myślę, że by było ciekawie. Tylko czy to moje zgnuśniałe towarzystwo to zaakceptuje? Beznadziejne są te spotkania towarzyskie, gdzie wypija się półlitra w 10 osób i posuwa pierdoły o innych. Napiszcie co o tym sądzicie. Jestem ciekawy waszych opini. Pozdrawiam

Gość gość
może już bez niczego?

Gość gość
ale właśnie nie pidżama, tylko przeźroczyste rajstopy. Faceci i babeczki

Gość gość
faceci będą mieć opory przed założeniem rajstop - że babskie. Wiadomo - chodzi ci żeby pokazali co tam mają za walory. Trzeba by wymyślić jakąć pośrednią albo przejściową formułę - dobrze do tego nadają się stroje fitness. Tylko w wersji cienkiej, jednowarstwowej. Na początek być może jest szansa że się zgodzą, a można to udoskonalać - są legginsy prześwitujące, rajstopowe, efekt ten sam a nie ma "babskiego" określenia "rajstopy". Znam taki klimat, ale nie do imprezowania a do spotkań na fitness. Chodziło o to że z koleżankami chętnie ćwiczyłyśmy ale chciałyśmy zachęcić naszych panów do ruszania się. No i wykombinowałyśmy - zaczęłyśmy zakładać coraz bardziej seksowne stroje. Chcieli popatrzeć a od nas warunek - też uczestniczą w ćwiczeniach, i też dają nam popatrzeć. Prywatny salonik fitness u znajomych, po zatrzymujemy się jeszcze na małe relaksowe posiadóweczki, oczywiście po prysznicu i przebraniu - zasada że w drugi komplet podobnego stroju. Wtedy jeszcze drobna modyfikacja - po ćwiczeniach te co mają umiarkowany biust nie zakładają już staników pod topy. Te co muszą to mięciutkie tak żeby również nie ukrywać twardych sutek.

Gość gość
coś takiego powinno być w klubach erotycznych, impreza tematyczna.