Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stu234

Zakupy odzieży online

Polecane posty

Gość stu234

Dobry wieczór :) Jestem studentem i chciałbym Was bardzo prosić o pomoc w pisaniu mojej pracy dyplomowej. Jeśli zechcielibyście wypełnić jedną krótką, prostą i niewymagającą nadmiernego wysiłku ankietę, to bardzo pomoglibyście mi w zdobyciu wykształcenia ;) Ankieta ta dotyczy zakupów odzieży przez Internet. Link do niej zamieszczam niżej. Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru :) https://www.survio.com/survey/d/D4P3C6D6J9A6V8A5K

Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 10 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl

Gość gość
globmistrz musisz być naprawdę zdesperowany skoro już na kafeterii się oglaszasz

Gość stud234
Jak to mówią: trudne czasy wymagają trudnych decyzji :P