Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka30

Jaki lakier do włosów zastapi stary Taft push up lift effect Ratunku!!!!

Polecane posty

Gość justynka30

Mam mega problem z włosami .Przez 10 lat używałam lakieru do włosów taft lift effect push up zielony. Rok temu firma Schwarzkopf zmieniła formułę tego specyfiku na lakiery z colagenem zupełnie nie skuteczne aby uzyskać efekt push up na długich włosach .Przez ten rok przetestowałam prawie 100 podobnych specyfików i nie znalazłam nic co by zastąpiło tamten lakier. Mało tego obecnie moje włosy to dramat suche długie siano, które niczym nie można ułożyć .Stosuję olejowanie , odżywki i też nic .Od tego wszystkiego mam mega depresję i nic więcej .Dodam jeszcze ,że dawny lakier zielony moje włosy zabezpieczał przed wysuszaniem i zwiększał objętość, dzięki temu włosy były długie zdrowe i miały objętość . Na włosach tworzył się taki ochronny film .Może ktoś zna kosmetyk o podobnym działaniu . Pomocy.

Gość Sylwiia_fikk
Ja kupuję z Venity lakier z drobinkami brokatu, na karnawał jest super fajny:) Każda impreza to dobrze utrwalona fryzura:)

Gość missiulkka
Widziałam w Rossmannie ten lakier Venity. Szukam właśnie czegoś extra na studniówkę:)