smutasek85 0 Napisano Maj 6, 2016 Sunshine. ..super :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Maj 6, 2016 Sunshine. ..przepisali Ci duphaston? Wg mnie oni każdej z nas powinni dawać odrazu większą dawkę progesteronu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Maj 6, 2016 Dziękuję dziewczyny jeszcze bardzo ostrożnie.... :) Karolciu, W karcie był 4A a przed podaniem zdążył się podzielić do 6 :), z czego Dr M się ucieszył, że to dobry znak, że ruszył, no bo generalnie 4 powinno być w drugiej dobie a nie 3ciej. Embriolog też mi podkreślał, że powinno już być 8. No ale ruszył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Maj 6, 2016 Smutasku nie mam duphastonu :( Jutro jeszcze regulaminowa beta. Do lekarza idę w poniedziałek na 8 - jakaś nowa Pani Dr. Dr Cz jest na urlopie a pacjentów od Dr. M przepisują do tej Pani Dr. o dwóch nazwiskach - jakoś tak. Mój partner dzwonił, bo ja nie byłam w stanie :) Wzięłam dziś dodatkowy lutinus, no bo mi chyba wszystko wyleciało w tej kolejce. Myślicie, ze mogę sobie wziąć troszkę więcej lutinusu, lub luteinkę pod język ? No i zbadałam progesteron, ale wyniki będą później. Zresztą jak my bierzemy go dopochwowo, to te badania z krwi nie do końca wychodzą... Tak to jakoś jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Maj 6, 2016 Zbadaj też tsh bo może zmienią Ci dawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Maj 6, 2016 Karolciu, Zbadałam też Tsh :) też jeszcze nie ma wyniku, ale przed transferem był dobry <2 . Moja endokrynolog mówiła, że jak mi się uda, to mam sobie od razu odnieść dawkę o jakieś 25% i zaraz się do niej umawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Maj 6, 2016 Karolciu kiedy masz mieć wyniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Maj 6, 2016 Karolcia o której masz miec wynik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Maj 6, 2016 TSH 2,07 - troszkę podrosło, ale jest ok. Przy ostatnich transferach mi bardzo skakało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Maj 6, 2016 Też jutro mam wizytę, to też poznam nową Panią dr, z jednej str jestem ciekawa jaka będzie, a z drugiej str nie lubię zmian. Wolałabym mieć zawsze jednego lekarza i tylko jemu zaufać. W 5 ds przepisują nowe leki? Nie trzeba być na czczo do estradiolu i progesteronu, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Maj 6, 2016 zaś strona?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2016 strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Maj 6, 2016 Sunshine ja myślę, że możesz się cieszyć, przyrost super! Ja już świętuję Twoją betę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baska1988 0 Napisano Maj 6, 2016 Smutasku gratuluje bliźniaków niech teraz zdrowo rosną. A ty jak się czujesz mam nadzieje że mdłości ci już tak nie dokuczają. Sunshine gratuluje trzymam kciuki żeby dalej było wszystko dobrze. Karolcia to za chwile twoje wyniki trzymam kciuki za pozytywny wynik. Aneta gratulacje :) Widać bociany przyleciały i na to forum tak się ciesze moje kochane. Nikita może warto iść do lekarza który też zajmuje się bezpłodnością ale w innej klinice. Oni mają prywatne gabinety. Może spojrzy inaczej na twoj przypadek coś zaproponuje. Głowa do góry moja kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewela2421 Napisano Maj 6, 2016 sunshine wg mnie nie ma sensu badanie progesteronu kiedy przyjmujesz go w postaci syntetycznej , wynik i tak bedzie wg mnie mało wiarygodny a poziom progestreronu zmienia sie kilka razy w ciagu dnia. pozdrawiam i zycze powodzenia , wierze ze jest dobrze i ze Ci sie uda !! a ktory dzis masz dzien po tramsferze? 9 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tasia1989 Napisano Maj 6, 2016 Juz po punkcji, pobrali 9 dojrzałych komórek, 6 zapłodnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Maj 6, 2016 Peonia nie trzeba być na czczo, mogą Ci przepisać jakieś leki, ja tak miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Maj 6, 2016 Tasia, super wynik! jak się czujesz? Kto ci robił punkcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Maj 6, 2016 moja beta 115 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Maj 6, 2016 Tasia super wynik mi też 9 pobrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Maj 6, 2016 Tasia, ja jestem równo tydzień za Tobą, to punkcję będę miała prawdopodobnie w piątek 13.05, prawie w rocznicę ślubu :) marzy mi się, żeby mieć 6 dojrzałych komórek. Trzymam kciuki, żeby wszystkie były super!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Maj 6, 2016 Karolcia, gratuluję. Ach, ten maj jest cudowny!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Maj 6, 2016 W poniedziałek powtarzam betę mam nadzieję że beta będzie pięknie przyrastała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Maj 6, 2016 Mandy, a jak tam u Ciebie? Już chyba też zaczęłaś stymulację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Maj 6, 2016 Karolcia super:) Tasia trzymam kciuki żeby się wszystkie zapłodniły :) ostatnio same dobre wieści na forum, oby tak dalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Maj 6, 2016 Dzieki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Maj 6, 2016 Tasia, a badali ci dziś znowu estradiol i progesteron? już jest pewne, że transfer w następnym cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Maj 6, 2016 Karolcia, to tobie się też za 1 razem udało? Extra!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach