Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tu nie może być jednego tematu positive upbeat

Polecane posty

Gość gość

o tym jaka pozytywna jest miłość, o tym, że jest dzis piękne, lazurowe niebo, że promienie słońca rozgrzewają duszę, że życie pulsuje i krew w tętnicach, że zaczyna się nowy cykl. Bo mam wrażenie, że lepiej jest zostawić swoją wiedzę dla uszu wytęzonych na wyłapywanie pozytywnych bodźców...:classic_cool:

Gość gość
Nie może być takiego tematu, bo WSZYSCY SZCZĘSLIWI, to teraz na spacerach sa ze swoimi "połówkami", a tu są tylko nieszczęśliwi, ktorzy niepotrzebnie łudzą się, że WŁASNIE TU znajdą swoje przeznaczenie.

Gość gość
Nie można uzależniać szcześcia od bycia z druga osoba lub od niebycia z druga osoba. :classic_cool:

Gość gość
Myślę, że jak się jest samotnym i nie wytrzymuje się tego, TO MOŻNA.

Gość gość
Kazdy cierpi na swój sposób, ale nie każdy to uzewnętrznia na każdym kroku. Właściwie mozna tym zniechęcic kogos kto może i chciałby. Bo kto będzie wysłuchiwał o ciaglej rozpaczy? :classic_cool:

Gość gość
najwazniejsze jest to, że ...żyjemy :classic_cool:

Gość gość
Ale "życie dla życia samego w sobie" NIE MA SENSU. Sensem jest DRUGA OSOBA, dla ktorej warto żyć. Zazdroszczę wszystkim, którzy teraz na spacerze we dwoje są.

Gość gość
jestem innego zdania :classic_cool:

Gość gość
Więc zostańmy każdy przy swoim zdaniu.

Gość gość
sensem mojego zycia jest czyn :classic_cool: kiedy czynię - zyję. a druga osoba owszem - może być, ale nie musi.

Gość gość
A dla mnie MUSI BYĆ DRUGA OSOBA, bo tylko to sprawia, że chce mi się żyć i czynić cokolwiek w życiu. Życie "dla samego siebie" i czynienie czegokolwiek w takiej sytuacji nie ma sensu.

Gość gość
chebe potrzeba ci wiecej luzu :classic_cool:

Gość gość
Chyba nie, bo luz i poczucie humoru mam duże, tylko szczęścia w miłości jakby ciągle brak.

Gość gość
Druga osoba nie jest do niczego potrzebna. Zaświadczam moim doświadczeniem życiowym. Być z kimś nie zawsze jest wskazane. A bycie ze sobą jest na początku trudne, zwłaszcza dla osób, które są nudne i nijakie i nie mogą zobaczyć piękna wokół siebie. Do wszystkiego się dorasta poprzez nieudane próby bycia z kimś.

Gość gość
Okay, no wiec brak, mam wyrwac sobie wszystkie wlosy z glowy z tego powodu? Wtedy bylabym bez włosów , a i tak bez milosci :classic_cool: Tak wiec moja postawa jest taka, że to nie jest najwazniejsze. :classic_cool:

Gość gość
Chodza o tej porze na spacery, na ktorych jest miło 15 min, po czym zaczynaja się rozmowy o tym, że trzeba kupić salceson na poniedziałek do kanapek i że Dawid znowu był niegrzecznyw szkole, więc w poniedziałek trzeba iść do pani, a potem jedza lody delektując się słońcem, po czym niegrzeczny Dawid rozwala lody na ich świeżo wyprasowane ubrania. :classic_cool: I to jest wlasnie ta bliskosc, ktorej Ci tak brak.

Gość gość
Bycie samemu, czy bycie z kims to sa w dalszym ciagu same problemy, tylko, ze ..inne

Gość gość
15.18- Mimo wszystko NIE CHCĘ BYĆ SAMA.