Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozejście spojenia łonowego po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem mamą rocznego synka. W czasie ciąży miałam rozejście spojenia łonowego. Ból niesamowity. Po porodzie mam ciągle stan zapalny, mój ginekolog jakoś przez tak długi czas nie potrafi mnie wyleczyć, od dwóch tyg. znów czuję, jakbym miała objawy rozejścia spojenia. Tez tak miałyście? Czy nie będąc w ciąży, można na to "chorować", czy to przez zapalenie?

Gość gość
Hej. Ja po porodzie mialam rozejscie na 3cm i nie moglam podniesc nogi... Zastanawiali sie nad operacja ale przeszlam na diete mocno galaretkowa(generalnie chodzi o zelatyne) i wszystko wrocilo do normy po jakims roku.W drugiej ciazy juz pod koniec mialam problem z rozejsciem przez to cesarka byla i tez bol przy chodzeniu po porodzie po 2mies wszystko sie "zroslo" Z tego co wiem po maratonie po ortopedach itd. to nawet jesli ktos uprawia duzo sportu to moze miec oslabione spojenie i zaleca sie diete bogata wlasnie w zelatyne lub mozna kupic tabletki w aptece

Gość gość
dziękuj***ardzo za odpowiedź ;)

Gość gość
ale z wagina wszystko ok? mozna cie ****** jak by co czy lipa ?

Gość gość
Proszę o kontakt autorkę tematu na maila mm20 @ tlen.pl ( proszę połączyć bez spacji) mam taki sam przypadek jak Pani bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam