Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąpy okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym się spytać czy skąpy okres a raczej kilka kropel krwi z brązowym śluzem może być oznaką ciąży?

Gość gość
Pytam bo od wczoraj tak mam,właśnie w terminie miesiączki. Która mam zawsze bardziej obfitą.

Gość gość
Tak, moze to byc implantacja zarodka. Poczytaj sobie na ten temat :)

Gość gość
Może oznaczać ciążę,zrób test

Gość gość
Dzięki za odp. P.s. plamienie nadal jest.

Gość gość
prawdopodobnie nie jesteś w ciąży. Takie skąpe a nawet brązowe krwawienie to też okres. Jeśli następne okresy też takie będą, BYĆ MOŻE oznacza to że możesz mieć jakieś problemy zdrowotne. To jest moje zdanie, ale oczywiście mogę się mylić. Pozdrawiam :)

Gość gość
Moja droga takie plamienie może być zwiastunem wielu rzeczy w tym zbliżającego się okresu, implantacją zarodka, ciążą biochemiczną, ciążą pozamaciczną, prawidłową ciążą, problemami hormonalnymi...itp :) zrób test i może rozwieje Twoje wątpliwości:)

Gość gość
Dzięki dziewczyny. Co do problemów zdrowotnych nie wiem czy to jest z tym powiązane ale tydzień temu zwymiotowalam,coś mi zaszkodziło,organizm, żołądek się zregenerwał ale może tam jeszcze nie..jutro zrobię test i tak jak pisze kolezanka wyzej- rozwieje mi to wątpliwości:) pozdrawiam.

Gość gość
Czesc kochana. Moze byc oznaka ale I nie musi. Ja miewam dosyc czesto takie dzieje okresy.zrob test I daj znac

Gość gość
Witajcie,zrobiłam test- negatywny. Zatem wiem że to po wymiotach, plamienie troche zamienilo się w krew,czyli jest to okres,cieszę się że obeszło się bez żadnych bóli:) pozdrawiam.