Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

ALE GORĄCO!

Polecane posty

Gość gość
co ? gdzie?

Gość gość
prędzej ty nierobie piertolony, któremu pała staje na wieść o obecności internetowego trolla oszka :D

Gość gość
cały dzień siedzimy na kafe

Gość gość
Neptyk przyjacielu nie przejmuj się nimi :)❤️

Gość gość
tak cie to bawi że razem z PSEUDO kafe-elitą kręcicie wała z ludzi którzy wierzą w istnienie oszki? :D no tak, przecież ciepluch Neptyk należy do TOP 5 użytkowników działu głownego, jemu wszystko wolno :D🖐️ weź człowieku mam jedną radę do Ciebie, wyjdź do ludzi, przewietrz się bo widzę że ci się zwoje przegrzały, a nie marszczysz 24/7 swojego robaczka przed avkiem Oszka :D🖐️

Gość gość
Neptyk przyjacielu, jajka mi napęczniały - opróżnisz? ❤️:classic_cool:

Gość gość
neptyk piwosz smakosz i prawik to masoneria i iluminati na kafe :classic_cool: to spisek oni ugadują się poza kafe, mają tam świetny kontakt ustalają co i jak mają pisać by tutaj "rządzić" oraz stworzyli i wykreowali oszkę a teraz kręcą makowca ze śmiechu z wszystkich którzy się na to łapią

ale co mi z oszkaa wyjeżdżasz jak od kilku dni z nią nie gadałem..

wypraszam sobie, ja nie należe i nie chce należec do PSEUDO elity kafe :D 🖐️ a piwosz to oferma i kleptoman jest :D

Gość gość
ale sam się do niej usilnie wpraszasz :o

Gość gość
gość dziś Otóż to, debile poza kafe życia nie mają, i swoją pustotę wypełniają właśnie zabawą niskich lotów - udawaniem kobiety :)🖐️ Ludzie się nabierają na to jak jelenie, a oni mają ubaw, bo w końcu w ich życiu coś się dzieje, nie? :D I powiedzcie mi, nawet jeśli, to która KOBIETA siedziałaby praktycznie 24h na forum, w szczególności w nocy, tak jak to robi to indywiduum Oszek? Ale jesteście płytcy, jeśli Wasze życie składa się tylko z tego forum, to ja współczuje :D🖐️

Gość gość
neptyk kiedy spotkamy sie znowu w katowicach na kolejny numerek? ladnie potrafisz zlatac dupsko albo jajeczka wytarmosic :):)

Gość gość
neptyk - mitoman rencista piwosz - nieśmiały frajer bojący się kobiet smakosz - synuś tatusia na bezrobociu prawik - największy patol i zwyrodnialec na kafe :o i choćbyście nie wiem jak zaklinali rzeczywistość i nie wiem jak kłamali i wymyślali przerózne historyjki o waszym życiu to taka właśnie jest prawda 🖐️

gość dziś ale co cie to boli ? :D jest jakiś powód dla którego ci to przeszkadza ? :) chyba kulturalnie z nią rozmawiam, krzywda jej sie nie dzieje :D 🖐️

gość dziś błąd :D nie pobieram renty, pracuje i niemitomanie już za często :D

Gość gość
Daj spokój Neptyk miernoto, nie kompromituj się już :) Nas nic nie boli, a wręcz przeciwnie :D🖐️ Oszka to projekt, i niejednokrotnie dawano nam dowody w tej kwestii, no ale niektórzy nawet pomimo dowodów twierdzą inaczej, to tak jak napluć komuś w twarz, a on powie że deszczyk pada :D Żałość, żałość, żałość, i jeszcze raz żałość. Powtarzam, wyjdźcie do ludzi, im dużej siedzicie w tym necie, tym bardziej będzie Wam wrócić do świata realnego. Choć domniemywam że już jest Wam trudno, skoro udajecie w internecie kogoś kim nie jesteście, i wymyślacie fikcyjne persony to kwalifikujecie się na leczenie psychiatryczne :D

Gość gość
ale sam się do niej usilnie wpraszasz x do elity nie kapujący tłumoku, a nie do oszki 🖐️

Gość gość
Piwosz to jest nic podług psychola i nołlajfa neptyka. Pewnie dlatego tak po nim jezdzi ten przegryw;)

gość dziś Oszkaa to nie projekt przecież sobie jest :D daj dowody bo nie znam żadnych :)

Gość gość
Neptyk może tak o Namysłowie troche pospamujesz? idź pospamuj sobie bo widze ze ci się nudzi

Gość gość
ktoś próbuje cię wykosić nie zadawaj się z Oszką a będziesz miał spokój :classic_cool:

Gość gość
Gorąco?. Teraz jest może że 20 stopni. Ciekawe co latem zrobisz debilu...

Gość gość
Neptyk dziś Zamknij już tego ryja, przynudzasz;)

gość dziś wpraszam sie żeby sie pośmiac np z ofiary losu piwosza

Gość gość
jesteś zagrożeniem bo masz największe szanse u niej, a widać, że Oszka cię lubi 🖐️