Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Według teściowej wszystko mam dziadowskie

Polecane posty

Gość gość

jestem daleka od chamskiego zachowania wobec tesciowej, unikam tematow o tesciowych ale musze sie dzis wyzalic. Moja tesciowa to ogolnie dobra kobieta, stara sie nie komentowac... odkad choruje powaznie ( nowotwór plus powiklania po chemio i radioterapii) pozwala sobie na wiele...wszytskich sie czepia i ni przebiera w slowach. Zaczela sie czepiac i mnie, meza, dzieci. Dzis zespula mi caly dzien.NIby delikatnie zwracala uwage na pewne rzeczy ale ogolnie chyba z 6 razy uzywa wobec nas slowa " dziadostwo". W dziadowskie zeczy sie ubieramy ( bo nie markowe a nawet czesto uzywane), dziadowskie buty ( bo nie skorzane) .Na koniec dodala, ze da nam szynke na kolacje bo na pewno w domu mamy " dziadowska":O. Stracilam humor na caly dzien.Nic Jej nie mowie, bo uwazam ze jest chora i nalezy jej sie spokoj. Ale przykro mi bardzo

Gość gość
Jezuuuu dajcie już spokój z tymi teściowymi...same też nie jesteście idealne

Gość gość
w poradni zdrowia psychicznego pzymują psychologowie-psychoterapeuci na nfz.

Gość gość
Ale ona ma racje. Niby skórzane buty to dziadostwo to samo.uzywane ciuchy .

Gość gość
Autorko, wybacz tesciowej, po chemii czesto ludzie sie tak zachowuja, sa bardzo czepialscy, rozemocjonowani a nawet agresywni, to choroba powoduje ze tesciowa sie tak zachowuje, jak moja mama przez to przechodzila to sie z wszystkimi strasznie klocila, a normalnie jest bardzo lagodna z charakteru , pozdrawiam