Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VoliaVolia

Pomocy ludziska

Polecane posty

Gość VoliaVolia

Mam koleżankę z którą znam się dość długo. Sporo rozmawiamy i piszemy ze sobą. Poruszając różne tematy niejednokrotnie zaznaczała że jestem inteligentna. Zawsze poświęca mi dużo uwagi, ale tylko kiedy jesteśmy we dwie. Problem pojawił się jakiś czas temu, otóż w większej grupie osób ona usilnie próbuje mnie przegadać z taką siłą że nie daje mi dojść do głosu, a kiedy już się odezwę to jest dla mnie bardzo opryskliwa i złośliwa. Nie pokłóciłyśmy się, więc nie wiem czemu taka sytuacja ma miejsce. Może ktoś doradzi lub ma pomysł skąd jej zachowanie może wynikać? Pomocy ludzie bo zaczynam głupieć przez to jej zachowanie

Gość gość
jest głąbem, uczy się od ciebie jak z encyklopedii, a potem "błyska" talentem wśród znajomych. nie zagaduj jej w towarzystwie, czasem mniej znaczy więcej. inteligentni ludzie potrafią odczytać "fałszywą inteligencję". nie wróżę jej długiego życia " omnibuski"

Gość VoliaVolia
Dziękuję za odpowiedź. Przyznam, że przez to jej zachowanie zaczęłam analizować to co mówię i swoją postawę i zachodzić w głowę czy może gdzieś czegoś nie przeoczyłam... :)