Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostrze 10 lat dokuczaja w szkole

Polecane posty

Gość gość

Ma wade wymowy mysle ze to dlatego. Chce tam pojechać i d***bac gnojom. Czy to dobry sposób? Albo ich postraszyc ze im dop*****le.

Gość gość
Chcesz sobie narobić problemów? Rozumiem, chcesz bronić siostrę ale można chyba to jakoś bardziej humanitarnie rozwiązać?

Musi sama przez to przejść takie coś kształtuje charakter. Pamiętaj agresja budzi agresje i jest ostatecznością. Ważne jest żeby miała oparcie w domu. Jeśli jesteś siostrą lub bratem.

Gość gość
tylko bez swiadkow to zrob, konkretnie gowniarzy przestrasz. i po klopocie. tylko mowie, BEZ ŚWIADKÓW!!!!!!

Gość gość
Musze cos zrobić bo mi dokuczali tez w podstawowce i mam trwaly uraz psychiczny po tym, nie chce by cierpiala tak jak ja.

Gość gość
spytaj siostry kto jest głownym prowodyrem, namierz tego osbnika poza szkola jak bedzie szedl sam i nastrasz ja/go tak ze sie posra w gacie. oczywiscie bez swiadkow. pomoze . to najstarsza i najskuteczniejsza metoda. wszystkie psychologiczne bzdury mozna miedzy ksiazki wlozyc

Gość gość
Powiem tak, dokuczali mi w podstawowce i liceum i mialo to negatywny wplyw na moja psychike. Mobing w szkole jest szkodliwy dla takiego dziecka, bo obniza pewnosc siebie. Przede wszystkim musicie (ty i rodzice) czesto rozmawiac z siostra, zeby wade wymowy nie traktowala jako wade. Moze potrzebny bedzie psycholog. Ja bym poszla do wychowawcy (jesli sprawa jest juz zaawansowana) i bym z nim pogadala, powinien zaangazowac w to pedagoga szkolnego, ktory bedzie prowadzil rozmowy z cala klasa, rowniez z tymi co dokuczaja twojej siostrze.