Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia przy dwojce malych dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny.Chcialabym zapytac -jak uwazacie.Czy rozsadnym z mojej strony jest zaczynac studia zaoczne magisterskie-czyli zjazdy co 2 tygodnie do duzego miasta,przy dwojce malych dzieci?Dodam ze musialabym znalezc opiekunke na weekendy,bo nikt inny sie dziecmi nie zajmie.Do tego dochodzil by czas ktory musze poswiecic nauce.Pracuje na pol etatu-czy to porywanie sie z motyka na slonce?Czy nie zarobie sie?nie zwariuje? Moze lepiej sobie odpuscic na wieczne nigdy?Dodam ze bardzo bym chciala podjac sie tych studiow...

studia zaoczne- uważam że bez problemów. Dziennie dziewczyny studiują i dają radę.

Gość gość
Ja bym radziła sprobowac !

Gość gość
Ja bym spróbowała. Zaoczne to naprawdę pikuś. Jak masz kasę na czesne i opiekunke to nawet się nie zastanawiaj.

Gość gość
tu autorka- hmm ale zostawiac dzieci co 2 tygodnie na cale dwa dni?? Czy to nie bedzie dla nich ze szkoda?A jak z nauka i przygotowaniem do egzaminow,czy dalabym rade przy dwojce malych dzieci?Dadza mi sie poczyc?? Sa tutaj dziewczyny ktore daly rade z tyloma obowiazkami?

Gość gość
W jakim wieku masz dzieci? Ja. Kiedyś robiłam dziennie licencjat a później zaocznie mgr. Pracowałam wtedy na pełny etat, ale nie miałam dzieci. Studia zaoczne są na bardzo niskim poziomie, bez porównania mniej materiału. Dasz radę.

Gość gość
Dasz rade, grunt to dobra organizacja. Jesli nie zostawisz sobie wszystkiego na ostatnia chwile to nie widze problemu.