Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronilam wyczekane dzieciatko

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana.... tyle czasu staralismy sie o dziecko i znowu poronilam, to juz 2 raz :( nie mam juz nadziei na to, ze bede mama. wszystkie moga zajsc i urodzic tylko nie ja... Moje zycie stracilo sens

Gość gość
Bardzo mi przykro. Nie poddawajcie się!

Gość gość
I bardzo dobrze, niech los uczy takie prymitywy, że nie dziecko jest jedynym sensem życia i zajęciem.

Gość gość
gość dziś x daruj sobie takie komentarze. Mam nadzieję, że nikt w przyszłości nie potraktuje Cię takimi słowami, jak będziesz w podobnej sytuacji. A jak nie Ty to np. Twoja córka.

Gość gość
Autorko trzymaj się! I dla ciebie zaświeci słońce nie poddawaj się szukaj lekarza najlepszego trzymam kciuki!

Gość gość
wyczekiwane, a nie wyczekane. wyczekane to tryb niedokonany ;) najpierw naucz się pisać, potem staraj się o potomka. szkoda, żeby miało głupią matkę.

Gość gość
Autorko, przepraszam Cię za inne kobiety, które tutaj próbują dogryźć każdemu, które nie potrafią powstrzymać się przez wrednym komentarzem. Trzymaj się!

Gość gość
Wstyd, kobiety wtyd.....

Gość gość
gość dziś wyczekiwane, a nie wyczekane. wyczekane to tryb niedokonany oczko.gif najpierw naucz się pisać, potem staraj się o potomka. szkoda, żeby miało głupią matkę. XXXxx Nie dosc ze pusta to jeszcze prostaczka sie odezwala :)

Gość gość
wstyd to robić z siebie inkubator i brać to za jedyny sens życia

Gość gość
baaardzo współczuję:( a wiadomo jaki powód?

Gość gość
poronilam 2 razy, teraz jestem mama! nie poddawaj sie.

Gość gość
gość dziś wstyd, za kobiety które nie potrafią zrozumieć, że autorka przeżywa ciężkie chwile. Każdy ma inny cel w życiu i nie Tobie to oceniać. Mam nadzieję, że Ty masz zdrową, kochającą się rodzinę.

Gość gość
To podobno dość normalne, że przy staraniach dochodzi do poronień. Nie poddawaj się. Do tej mądrzącej się na temat dokonanych i niedokonanych form przymiotników, to od strony logicznej poronienie dziecka którego nie ma, też nie jest możliwe, czyż nie? Czyli do zwrotu "poronienie wyczekiwanego dziecka", też można by się przyczepić.

Gość gość
Przy takiej tragedii czepiać się słowek i tak głupio gadać..aż wstyd czytać. Jak jest sie anonimowym to mozna wszystko, prawda? Żenujące...

Gość gość
Autorko bardzo Ci współczuję. Też długo walczyłam o ciążę ale się udało ja co prawda nie robiłam. Tylko transfer mi się nie udał teraz bolało ale na pewno nie tak jak Ciebie. Może warto zbadać płód dowiesz się co jej przyczyną poronień i u uda się zapobiec kolejnemu.

Gość gość
Do gościa 12.10 wyczekane to jest tryb dokonany.

Gość gość
w którym tygodniu nastąpiło poronienie? :( a co do tych, które tak wrednie się zachowują... to zwykłe podludki....śmieć ludzki, nie przejmuj się patologią

Gość gość
gość dziś wyczekiwane, a nie wyczekane. wyczekane to tryb niedokonany oczko.gif najpierw naucz się pisać, potem staraj się o potomka. szkoda, żeby miało głupią matkę. x x x sama jesteś głupia:D wyczekane to tryb dokonany a nie niedokonany debilko bezmózga:o jakim prawem wyzywasz inne kobiety, jak sama jesteś kretynem totalnym!

Gość gość
autorko a badałas przyczyne poronienia? ja mam jedno dziekco,drugie poroniłam, bede starac sie niedlugo jeszcze raz warto-jak patrze na swoje dziecko wiem ze warto, chociaz jest ciezko dajcie sobie troche czasu na załobe-a poroniłam w lutym i daje sobie rok

Gość gość
gość dziś To podobno dość normalne, że przy staraniach dochodzi do poronień. Nie poddawaj się. Do tej mądrzącej się na temat dokonanych i niedokonanych form przymiotników, to od strony logicznej poronienie dziecka którego nie ma, też nie jest możliwe, czyż nie? Czyli do zwrotu "poronienie wyczekiwanego dziecka", też można by się przyczepić. x zgadzam się, można. też o tym myślałam, ale już nie pisałam, bo dla autorki takie niuanse to już byłyby nie do ogarnięcia ;) cieszę się, że nie tylko głupole są na tym forum. nawet twój arogancki ton mnie nie zniechęca. pozdrawiam!

Gość gość
sama jesteś głupiasmiech.gif wyczekane to tryb dokonany a nie niedokonany debilko bezmózgapechowiec.gif jakim prawem wyzywasz inne kobiety, jak sama jesteś kretynem totalnym! x mylisz się. debilko "bezmózga"??? nie ma takiego słowa. ty nawet wyzywać nie potrafisz. yo.

Gość gość
a rozumiem baranie powyżej, że Ty ustalasz trendy jakim słowem się wyzywa, a jakim nie?:D kolejna bezmózga;)

Gość gość
bezmózgi 1. niemający mózgu; 2. bezmyślny, głupi