Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW WOJ OPOLSKIE

polska to wbrew pozorom bardzo tolerancyjny kraj dla LGBT

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW WOJ OPOLSKIE

lgbt to skrót lesbijki geje biseksualiści transseksualiści niż wiele osób twierdzi niby polacy tacy nietolerancyjni a wybrali anne grodzką czyli pierwszą na świecie transseksualną posłanke albo w słupsku prezydentem jest gej robert biedroń i każdy to przed wyborami wiedział bo on od wielu wielu lat jest jawnym gejem w mediach też są geje nikt ich nie dyskryminuje i odnoszą sukcesy np tomasz raczek jacek poniedziałek czy michał piróg z you can dance albo maciej nowak z top chef a ue i wszyscy dookoła chcą wmówić polsce nietolerancje i co oni chcą osiągnąć wmawiając nam nietolerancje

Gość namysłów województwo opolskie
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Zgadza sie autorze ja jako gej z moim partnerem kilka lat temu sie ujawniliśmy żyjemy razem razem mieszkamy kochamy się i nikt nam nigdy nie dokuczał nie poniżał nie obrażał nie wyzywał nie bił nie dyskryminował nawet teraz nie mamy z tym problemu ja sie pytam gdzie ta rzekoma nietolerancja?:(

Gość gość
te wybory był ustawione i każdy to wie, naiwniaku...

Gość Namysłów województwo opolskie
Nie nie były ustawione weź skończ z tymi twoimi teoriami nic nie było ustawione co duma ci nie pozwala sie zgodzić z moją tezą nawet jak mam racje bo mam racje i nic nie było ustawione bo polska to kraj demokratyczny z wolnymi i tajnymi wyborami i to obywatele wybierają swoich przedstawicieli i nikt ich do tego nie zmusza

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
I jeszcze jedno pytam się czemu nikt nigdy nawet jak mam racje nigdy się ze mną nie zgadza co duma wam nie pozwala sie zgodzić i czemu wiecznie jesteście na nie?

Gość gość
Odpiszcie eee proszę proszę proszę

Gość gość
Przestańcie być odwrotowcami i nie bądźcie zawsze na nie