Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina899

4 testy każdy inny wynik

Polecane posty

Gość Paulina899

Witam. Niedawno spóźniał mi się okres przez 27 dni. Robiłam 1 test wyszła mi jedna mocna kreska a druga słaba, powtarzałam ten test tydzień później i wyszło mi tak samo, czy to może być ciąża?

Gość gość
no to jaki inny wynik, jak taki sam???

Gość gość
No też nie widzę rozbieżności w wynikach. Slaba kreska świadczy o ciąży. Zrób badania bhcg, które dadzą Ci jednoznaczną odpowiedź.xx

Gość gość
No właśnie jakie inne wyniki? wszędzie były 2 kreski więc to wciaż to samo -pozytywny test.

Gość gość
A okres już ci się nie spóźnia? Pojawił się czy nie? 27 dni spóznienia to bardzo dużo -nie ma co dłużej czekać tylko iść do lekarza. Ewentualnie beta hcg zrób.

Gość Paulina899
Znaczy się połowa tekstu się nie wkleiła. robiłam te dwa testy jeszcze przed i jeden wyszedł negatywny, później spóźniał mi się ten okres dalej zrobiłam kolejny i bum pozytywny, potem właśnie z chłopakiem robiliśmy jeszcze 2 testy i wyszły takie. 2 tyg przed wizytą u ginekologa (bo takie mają terminy, niestety) , dostałam bardzo mocnego krwawienia i bólów brzucha, okazało się, że byłam w 7 tyg ciąży.

Gość gość
Nie rozumiem zupełnie. Robiłaś testy, najpierw negatywne, potem pozytywne, czyli testy zaczęły wykrywać ciążę. I później było krwawienie, a potem lekarz potwierdził ciążę?