Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga kreska cień cienia... Miał tak ktoś?

Polecane posty

Gość gość
Myślę, że jesteś w ciąży. Cień cienia daje jakąś nadzieję, a poza tym objawy masz odpowiednie. Śmieszy mnie jak ktoś pisze, że ma na tym etapie różne zachcianki, jest mu niedobrze, powiększył się brzuch. A ty piszesz dokładnie o tym co doświadcza się na początku ciąży. Co do tego uczucia że już już jest okres i cis leci, to cóż, wiem jakie to nerwy, ale to standard na tym etapie. Zrób kolejny test, będziesz mieć potwierdzenie.

Gość gość
Nie wiem nie nastawiam się :-) czekam na okres w piątek idę do giną może da mi coś na wywołanie a jak się nie pojawi po tabletkach nie pojawi to będzie wiadomo co mi jest :-) boję się zrobić test bo boję się rozczarowania :-(

Gość gość
Kurcze tak teraz nie mogę zasnąć i myśleć bo ten test co robiłam to był strumieniowy Pinktest Express a on chyba ma czułość "25" więc może kupiec test o czułości "10" moze wtedy ra kreska wyjdzie jak należy... ;-) Co myśliciee? Czułość ma znaczenie?

Gość gość
Ja 8 miesiecy temu mialam cien cienia. Teraz pakuje torbe do szpitala.

Gość gość
A co powiecie o czułości tych testów? To ma znaczenie?

Gość gość
Ja miałam cień cienia i okazało się to ciażą :-)

Gość gość
Dziewczyny ale to był cień cienia widoczny pod światło czy gołym okiem? Bo nie chce robić sobie nadziei :-(

Gość gość
A szybkie moczenie się to też objaw ciąży? Wczoraj będąc w pracy zrobiłam kilka sklonow i wlazlam na krzslo i normalnie masakra byłam zmęczona, i po prostu robiło mi się gorąco jak tylko próbowałam wykonywać pracę fizyczna... Myślicie że to ma związek?

Gość Autorka 23
Miało być meczenie :-D a nie moczenie :-D hahaha słownik :-D

Gość gość
Nie, męczenie już nie :-) Uplawy, ból piersi, brak okresu, cień cienia - to są ewentualne objawy ciąży.

Gość gość
Wgl nie czuje się jak na okres to jest najlepsze ale jakbym była to powinno mnie od fajek odrzucić a ja pale i nic się nie dzieje...

Gość gość
U mnie nie ma nadal okresu dzień cyklu 39... Kocham Tacy part II u mnie też taka kreska tylko widoczna pod światło dosłownie cień tej kreski ale na zdjęciu nie wiem czy byłoby ją widać. Test robiony po południu o czułości "25"...

Gość gość
Jakby zawsze Kobiety odrzucalo od papierosów, to by nie było problemu palących ciężarnych.

Gość Kocham Tatry part II
Nie rozumiem czemu nie zrobisz kolejnego testu tylko zastanawiasz się nad tym. Ja po 3 dnich zrobiłam bobo test i na 5 stronie znajdziesz zdjęcie jak te kreski wyglądały. I tak już zrobienie testu nie wpłynie na to czy bedziesz w ciąży czy nie, więc nie warto bez sensu się stresować. Zrób choćby już i bedzie wszystko jasne. Powodzenia! Będę czekać na pozytywny wynik!

Gość gość
Jak zrobię dam znać :-) ale jakoś wątpię żeby był pozytywny :-) nie czuje się na okres ale nie wierzę w pozytywny test chyba już było za dużo negatywnych :-(

Gość gość
Gadanie. Jakbyś nie brała pod uwagę ciąży, nie wierzyła że test może wyjść pozytywny to byś nie zakładała tematu. ;-) Jak długo się starasz o dziecko?

Gość gość
Nie staram się jakoś specjalnie :-) Po prostu się nie Zabezpieczamy :-) jeśli Bóg da to będę w niebo wzięta :-)