Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka dieta dla osoby ktora cale zycie ma tluszcz zamiast miesni

Polecane posty

Gość gość

mowiac krotko, mam 169 cm 74 kg, co jakis czas chudne do 55kg i za pare lat przybieram, mam cienkie koscie ale nawet przy wadze 55 kg moje cialo jest pokryte tluszczem a nie miesniami, tak jakby cokolwiek zjem to robi sie tkanka tluszczowa mimo ze chudne te 20 kg, dziwne to bo ludzie maja miesnie a ja jak scisne no reke tzn okolice ramienia to normalnie miekkie jak gabka, sama nie wiem co powinnam ograniczyc czy nabial, czy mieso slodyczy nie jem za duzo bo nie przepadam, jak zredukowac tluszcz, moze ktos doradzi??

Gość gość
Kiedyś żeby świnka miała dużo tłuszczu i przybierała szybko na wadze budowało jej się ciasną klatkę żeby nie mogła się za bardzo ruszać Moja rada: wyjdź w końcu z tej klatki!

Gość gość
skąd ty się zerwałaś;) ludzie mają mięsnie, bo ćwiczą

Gość Marinta
Myślę, że najlepiej wybrać się do dietetyka. Dobrego dietetyka w Trójmieście znajdziesz w http://sports-med.pl/ . Możesz tu umówić się na wizytę, bądź skorzystać z usług online. Z pewnością znajdziesz tutaj profesjonalną pomoc związaną z ułożeniem diety czy też planu treningowego.

Najlepiej mniej jeść i to o połowę. Idealnie działa też bieganie

Gość pati378
Ja byłam u dietetyka i jakoś nie pomógł mi za specjalnie;/ odkąd stosuję Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl to moje kilogramy spadają i to w bardzo widoczny sposób;) co wchodzę na wagę buzia mi się uśmiecha;) 2 tygodnie 4,5kg mniej;)