Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co mężczyźni patrzą w okolice krocza kobiety

Polecane posty

Gość gość

po co mężczyźni patrzą w okolice krocza kobiety

Gość gość
Bo chcą sie dowiedzieć jak to wyglada. Nic dziwnego jak tylko na necie to widzieli albo u mam gdy mieli 5 lat.

Gość gość
a patrzą? raczej bym powiedziała ze na biust czy pupę

Gość gość
to demon im tam ściąga wzrok , ale w jeszcze w XIX wieku była właściwa moda i mężczyźni nie byli dręczeni.

Gość gość
no właśnie patrzył na moją spódniczkę w okolice krocza ale przez materiał a nie między nogi whyy?

Gość gość
też miałam sytuację, że siedziałam obok chłopaka, gadałam z nim, a on kilka razy popatrzył w okolice mojego krocza. Nie jest moim facetem, ale ciągnie nas do siebie

bo np maja rozpiety rozporek ja wczoraj taka widzialem w miescie stala przy barierce i miala chyba rozporek rozpiety to sie patrzylem :O

Gość gość
bo ciekawi czy ma duzy luft:-D :-P

Gość gość
nie miałam rozporka ale duży dekold a on mi patrzył na spódnice od przodu bo byłam przodem do niego , głupi jakis??

Gość gość
To zboki

Gość Szymek1234567890
Dzisiaj jeden facet się patrzal na mój biust.... Raczej nie na krocze :p jestem kobietą.... Szymek to mój pseudonim żeby nie było ....

Gość gość
to klamliwy tranzystor :o "szymek to mój pseudonim.." tyaaaaaaaaa

Patrzą bardziej na biust i tyłek. Na krocze też może czasem. To odruchowe. Ale wytłumaczcie mi proszę, czemu patrzenie na krocze, biust czy tyłek ma być gorsze niż patrzenie na twarz? Czy gdzie tam faceci się mają gapić - żeby nie było, że świnie? A dziewczyny to się nie gapią odruchowo na krocze faceta? No chyba, że na wyciąg z konta jeszcze.

Gość gość
Pomarzyć sobie nie można ? Jeśli ci to przeszkadza to zwróć uwagę. Czasami to silniejsze od nas dlatego często wychodzimy na zboczeńców.

Gość gość
jeśli zmierzył mnie zwrokiem i zagapił się w moje krocze i nogi to mam odebrac że cała mu się podobałam i miał ochotę na seks ze mną czy nie koniecznie? brzydkiej dziewczynie też by tak tam patrzył? dodam że nic dziwnego tam nie miałam

Gość gość
Szymek to przypałowy chłop, zmień, że kierwa ten nick

Gość gość
Po to samo co patrzy ginekolog chcą się dowiedzieć co jest w środku drogi kotku? Co do ginekologa chodzę tylko do kobiet bo są problemy u facetów! !!

Gość gość
ale wy jestescie glupi

Gość gość
Patrzą bo fantazjują jak wygląda szparka danej kobiety. Jak wiadomo każda jest inna i na tym polega urok. Każda inaczej pachnie, smakuje. Faceci lubią sobie wyobrażać.

Gość gość
brzydkiej dziewczynie też tam patrzą. on mnie mierzy wzrokiem i zagapił sie w moje krocze,przyłapałam go a potem coś zmyślał aby odwrócic uwage żebym nie zorientowała sie że tam patrzył

Gość gość
W XXI wieku można się nieźle przejechać, patrzą w te okolice bo chcą upewnić się czy na pewno mają kobietę naprzeciw siebie :P