Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gruba chce schudnąć Foto

Polecane posty

Gość też bogocz
żreć możesz dalej, tylko zmień potrawy na niskokaloryczne :p

Gość gość
ladna figura podobaja mi sie takie kobietki

Gość gość
O k***a :o cellulit jak u 50 letniej baby

Gość gość
mam kolege dla ktorego bylabys akuratna :)

Gość gość
podobasz mi sie

Gość gość
Weźcie se jaj nie róbcie, wiem że wyglądam jak świnia. Chce żebyście po mnie pojechali, może coś do mnie dotrze i przestanę żreć.

Gość gość
Jesteś bardzo zgrabna i seksowna. Napisz coś o sobie :-) buziaki

Gość gość
dobra, 30 kg jak nic- w rok chyba dasz rade :)

Gość gość
20kg najwyżej, ile ważysz 80?

Gość gość
Gruba nie jesteś. Masz tylko niepotrzebny nadmiar tkanki tłuszczowej, który nie jest rażący i brzydki duży cellulit. To jest moja obiektywna ocena. Pojechanie po tobie tak naprawdę nic ci nie da, a możliwe, że wpędzi cię w kompleksy i jeść będziesz więcej. Ogranicz węglowodany i zacznij ćwiczyć. Chcesz być ładna, to zrób coś z tym, a nie żądaj krytyki.

Gość gość
Moja recepta na odchudzanie składa się z trzech rzecz.Diety ,ruchu i Foreverslimu.To połączenie pozwoliło mi pozbyć się 13 kg nadwagi i o dziwo nie było to ani męczące ani długotrwałe.I szczerzę muszę przyznać że sama jestem zdziwiona efektami bo aż na takie nie liczyłam.

Gość gość
Nie wiem co powiedzieć. Ładne włosy.

Gość gość
podobają mi się takie kobitki właśnie i nie przeszkadza kilka fałdek

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gośćczarniutka
hej ... ważne że chcesz coś zmienić ... nie wszystko od razu ;) a pomału i stopniowo ... :) jeżeli potrzebujesz wsparcia .... dobrej rady ... motywacji to zostań tu ... bede zaglądać na forum ;) i będę Cię wspierać ... :) pamiętaj że jeżeli zaczniesz już dziś od małych zmian ... to za rok bedziesz już inną osobą i nie chodzi tu tylko o wygląd ale o psychike o zdrowie ... o nastawienie do jedzenia ... przypuszczam że masz już pewnie różne diety za sobą ... ale kochana to nie ten kierunek ... to nie działa ... znam to sama po sobie ... zmiany trzeba zacząc od głowy ... pozdrawiam :)

Gość gość
kuzynka mi mówiła o tabletkach slimcea ale nie wierzyłam ze schudła, a jaki jest efekt tego ? że teraz ona jest chuda a ja zamówiłam aby rozpocząc swoją kuracje. Nie raz warto uwieżyć że prosty suplement diety jest w stanie pomóc nam w odchudzaniu. Jak przejdę kurację ze slimcea dam znać czy na mnie również tak dobrze zadziałało. Poprzeczka wysoko ponieważ kuzynka schudła aż 14kg.

Gość giga291
Ja nigdy nie wierzyłam w działania suplementów,ale powiem Wam,że bardzo się pomyliłam. Bo koleżanka poleciła mi suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i na początku jakoś nie byłam nastawiona,że schudnę ale mówię spróbuję nic mi nie szkodzi i tak zaczęłam regularne posiłki i suplementację i schudłam w miesiąc 8kg;)

Gość pasztetek288
Dzięki Giga;) ja po twoim wpisie zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i już po pierwszym tygodniu miałam ubytek 2kg!

Gość gość
ja Ci mogę polecić adipex i połączenie t3 to będzie na prawdę coś mocnego( co prawda jednorazowo to jest jakiś koszt ae mi bardzo pomogło kupiłam 1 opakowanie adipexu i 4 albo 5 t3 już nie pamiętam dokładnie)... bo: t3 mega przyspieszy przemianę materii adipex niweluje uczucie głodu i daje pobudzenie więc działanie na dwóch płaszczyznach :) p.s adi 1 tab dziennie, ew. 2 (jeśli będziesz dalej czuła ssanie)ale to jedna z samego rana, a 2 o 12 no i nie zapomnij dużo pić do tego bo będziesz miała sucho w ustach , t3 przez 1 szy tydzień po 1 tab póżniej 2 tab. z rana i tak do końca ew. możesz 3 tab. wrzucić to i tak nie dużo, max 3 miesiące na tym będziesz i wierz mi będziesz nie do poznania, bo jeść Ci się odechce a pobudzenie sprawi że będziesz sprzątała nawet jeśli tego nie lubisz :D jak chcesz to ja kupiłam sobie na doping-online.com z resztą znalazłam tą stronkę tu na kafeterii, mój chłopak jak przyjechał z po wakacjach z pracy z anglii to nie wierzył że ja to ja , poza tym na reszcie czuję się dobrze w swoim ciele :) nie mówię że na wszystkich to zadziała jak na mnie ale dla mnie to był złoty środek, z resztą suplementy diety nic nie pomagaja ...a wielu próbowałam

Gość gość
moim zdaniem na adi na ban schudniesz szukaj info w necie i na yt

Gość gość
jak patrze na foto, to nie jestes gruba, tylko jestes zaniedbana. proponuje chodzić, jezdzic rowerem, pływać, ćwiczyc uda, kupic balsam jakis. pić duzo wody mineralnej nawet do 3 - 4l na dzień. pijesz wodę? do tego nie jedz słodyczy i tlustego.. i za 3 miesiace bedzie lepiej

Polecam zakup suplementu diety IQacai,jestem pewien,że dzięki niemu schudnie Pani i to w dość szybkim czasie,mi pomóg dość szybko,a nawet diety nie stosowałem.

Gość gość643
Jeżeli chcesz schudnąć,to polecam stosowanie suplementu diety IQacai i połączyć to z jakąś dietą/sportem,ja biegałem i brałem IQacai,efekty było widać po kilku tygodniach,bo straciłem aż 8 kg

Gość gość
W ubiegłym miesiącu zakupiłam suplement Iqacai, koleżanka mi poleciła i już jestem -4kg!

Gość gość
Ja stosuje Slimunox, znajoma mi poleciła i się sprawdza! 2 miesiące - 7 kg mniej :)