Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam kosza

Polecane posty

Gość gość

od chłopaka zanim doszło do konsumpcji :classic_cool: Był miły, zagadywał mnie, częstował kawą i ciasteczkami. nawet pocałował mnie w dłoń, a na pierwszej prawdziwej randce dał mi kosza. :classic_cool:

Gość gość
haha, przynajmniej masz jaja :)

Gość gość
spodziewałam się tego, że ucieknie z przerażeniem :classic_cool:

Gość gość
dobrales juz odp. kosmetyki przeciwstarzeniowe czy to alkohol tak ci cere popsul?

Gość gość
Facet był bardzo miły od początku jak sie poznaliśmy. Odbierałam to tak jakby mnie zaczepiał i jakoś bardzo polubił, ale paliłam głupa, że nie rozumiem. I on tak mnie zagadywał i dopytywał czy kogoś mam, tak się troszkę skradał. Aż kiedyś ucielismy sobie długa rozmowę, było bardzo sympatycznie, ciepły, słoneczny dzień i mówił, że fajna jestem, taka szczupła i w ogóle ach och. I tak przyszło mi do głowy, że on mnie podrya, ale pomyślałam, dam facetowi szanse się wykazać, wszak lepiej kiedy nie otwieram ust. No i wszystko było fajnie pocałował mnie wreke troche sie speszyłam, to odwzajemniłam się komplementem i zaproponował randkę. Kupił mi kwiaty i w ogóle dzień wcześniej. Pomyślałam, że to troche dziwne, że tak mnie rozpieszcza. I przyszedł dzien randki przyszłam wystojona jak gwiazda filmowa:classic_cool: mogłabym przysiąc, że go widziałam w samochodzie, który szybko odjechał, ale może mi się coś przywidziało. I spóźniony przyszedł, przepraszał, że źle się czuje. I wypier..ł ode mnie chyba po 30 min :classic_cool:

Gość gość
Nie o cerę chodzi. Cera jest okay. Chodzi o to, że on po prostu się mnie jakby przeraził. :classic_cool:

Gość gość
Fajną dziewczyną się wydajesz. Znajdziesz jeszcze kogoś, kto da Ci radość.

Gość gość
Przeciez jak nie chcial przychodzić to mógł powiedzieć, że nie. A on po prostu przyszedł i mówi, że źle sie czuje, tak jakby sie bał czy coś i był bardzo spięty i jakiś dziwny. I że już pójdzie bo źle sie bardzo czuje :classic_cool: To już 37 kosz tego typu :classic_cool: standard.

Gość pomylilemsiejeszczeraz
kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. kosze są wliczone w randkowanie, ale co mameje z tego forum moga wiedziec jak spierdzielaja przez kobietami od 10 lat chodnikiem :D a czemu go przeraziłaś :D ?

Gość gość
no wlaśnie...on tez spierdzielił chodnikiem ode mnie jak oparzony :classic_cool: zupełnie nie wiem co może być tego przyczyną, ale oni zawsze to robią. dziś na przykład następny sie mną zainteresował, sam wyszedl z inicjatywą i wie jak wyglądam i w ogole wszystko fajnie, ale skonczy sie zapewne identycznie...

Gość gość
Oni po prostu zawsze wykazuja inicjatywe, zainteresowanie, dają mi różne smakolyki, a to kawkę, a to cukiereczka, a to może podwiozę do domku, a to cos tam, a jak przychodzi co do czego czyli do randki to wybiegaja jak oszalali zanim kiedykolwiek dojdzie do konsumpcji :classic_cool:

Gość gość
wow, zanuć sobie jak raper : jestem ziomkiem, ktorego zdrada juz nie boli :D

Gość gość
Ogarnia ich jakaś nagła panika.

Gość gość
Może źle mu się z tobą rozmawiało,widział, że to się nie klei i dał sobie spokój. Przeprosił albo odwiózł cię chociaż?

Gość gość
I tak mam na to wyje:classic_cool:e

Gość gość
Nie, on po prostu się wystraszył, spojrzał na spodnie, na mnie, na spodnie, przeprosił i prawie wybiegł. Zawsze tak jest na pierwszej randce :classic_cool: dlatego zawsze jest ostatnią.

Gość B21
Serio? Hahah na jakich Ty trafiasz... Totalni frajerzy moim zdaniem. Przyjść i wymyślać jakieś bzdury.... Dzisiejsza społeczność nie wie co to szacunek, honor i zasady. No może nie wszyscy ale większość.

Gość gość
Haha zabawna jesteś :) Po co on na te spodnie spojrzał? Z ptaszkiem chciał pogadać.

Gość gość
Oni chyba za bardzo się nakręcają. Nierzadko objawia się to niespodziewanym wybrzuszeniem :classic_cool: po czym jest koniec randki :classic_cool: I chłop wybiega prawie.

Gość gość
Weź sprawy w swoje ręce i wymuś :)

Gość gość
no to moze popuscil albo namiot sie mu zrobił

Gość gość
Moze za bardzo mu sie spodobałam i spier..ł ze strachu?

Gość gość
hue hue to nos na randkach okulary przeciwslon., nie beda sie stresowac :D

Gość gość
no robią się namioty to prawda, nie da sie nie zauwazyć. Ale żeby tak na pierwszej randce? To musiałabym wygladać jak jakaś przepiekna primadonna. :classic_cool:

Gość gość
Myślisz że poczuł że nie jest Ciebie godzien ?:)

Gość gość
serio. nie wiem co jest grane. nie chodzi o wyglad, bo przed randka tez wiedza jak wygladam, sami zagaduja, przeciez to nie ja ich zaczepiam, tylko nagle dzieje sie coś, moze za duzo gadam albo nie wiem.

Gość gość
zawsze to mowia, że za stary, ze jestem za jakis tam, ze zmienisz na lepszego, mlodszego, ale przecież wiadomo, ze to jest kosz:classic_cool: że ktoś ...nie chce

Gość gość
I spóźniony przyszedł, przepraszał, że źle się czuje. I wypier..ł ode mnie chyba po 30 min cool.gif x może miał sraczkę? kiedy to było?

Gość gość
nie wiem moze. ale zawsze tak sie zachowuja przymilaja komplementuja a jak jestem mila i sie rozgadam fajnie ubiore jak lalunia to spie..ja z predkoscia swiatła :classic_cool:

Gość gość
potem jak sie nie odzywam no bo bez łaski jak nie to nie to znowu zagaduja. dziwne to jest. nie wiem o co. kto zrozumie mezczyzn