Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kocham nie wzdycham nie placze

Polecane posty

Gość gość

Mam chwilowy nastroj, a potem ochote na spacer I tak przez 20 lat cale zyje sobie w karnawale Tu jeden da cukierczka, tu ciasteczko, ptasie mleczko I tak znowu rundka i tak w koleczko chce sie czymś odwzajemnic kiedyś może, ale nie chca przyjać ja nie zdaze dotknac, on nie zdazy wyjac i tak mijaja lata cale, zycie w karnawale I tak sobie siedze i mysle, ze chyba musi byc ze mnie strasznie zimna ryba i widza we mnie bestie i uciekaja predko abym nie zdazyla zlapac ich wedką lecz nie mam zamiaru się nad tym zaglebiac bo juz 10 nastepnych sie klębi I tak kosz za koszem Ja to pier..ę zakładam kalosze Nie na milosc to pogoda Mokra deszczowa i zawiewa chlodem Sto lat samotnosci przede mna sie prezy Ale spoko luz po co sie nadwerezac I niech tak mnie czestuja ciastkami juz zawsze Leje na to wszystko i z boku patrze

Gość gość
masz venę, gratuluję; no cóż nie zawsze pisze się pastelowe liryki

Gość gość
cmok w bok :classic_cool: Ide lulu przede mna gwiazdzista noc z oczami tepo wpatrzonymi w sufit :classic_cool:

Gość gość szarik
WYOSTRZYJ wzrok,bedac na suficie mozesz byc na szczycie... szczycie szczytow,wzroku tepego...moze tam mieszka twoje ego...