Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie?

Polecane posty

Gość gość

Część pisze do Was z zapytaniem. Moja miesiączka trwala jak zwykle 6dni. Miałam nieregurqlne cykle ale to dlatego że jestem po porodzie i mam niedoczynność tarczycy która wyszła mi gdy miesiąc temu robiłam badania. Poltora tygodnia po skończonej miesiące znów ja dostałam, ale była ona że skrzepami i takimi glutkami.. Mam pytanie czy to mogło być poronienie czy za wcześnie na to?

Gość gość
Skoro miałaś okres to jakie poronienie? Pewnie to krwawienie około owulacyjne.

Gość gość
Moja droga radzę CI abyś wybrała się najlepiej do ginekologa -nie chce CIe straszyć ale u mnie tak objawiała się ciąża pozamaciczna (myślałam ze to okres się pojawił) i olałam sytuacje, ale po tygodniu krwawienie się powtórzyło. Takich symptomów nie wolno lekceważyć

Gość gość
Gościu z godziny jesli u Ciebie plamienie około owulacyjne jest ze skrzepami to CI gratuluje...przeczytaj dokładnie o czym pisze autorka a później się wypowiadaj! Popieram za to wypowiedź z dziś - najlepiej udaj sie Kochana do lekarza

Gość gość
Do lekarza Idę jutro, pisze bo może ktoś miał taki przypadek, bo do tej pory moim jedynym wytłumaczeniem była niedoczynność tarczycy i nieregularne miesiączki.

Gość gość
Półtora tygodnia po okresie poronienie to trochę za wcześnie. W tym czasie ewentualnie może dochodzić do zapłodnienia.

Gość gość
A ile jestes po porodzie? Minie pare miesiecy zanim organizm sie zregeneruje i wroci do normalnych cykli.

Gość gość
10 miesiecy