Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzis zjadły wasze roczniaki?

Polecane posty

Gość gość
11-mięsięczniak: nad ranem mm z dodatkiem kaszy 8.30 kanapka z chleba żytniego z szynką 12.30 obiad: dorsz z dynią, cukinią, pomidorem i brązowym ryżem 16 jogurt naturalny z bananem 18.30 kasza dostał też jednego biszkopta i jedno ciastko z hippa

Gość gość
Naprawde się wam nudzi...

Gość gość
Goowno cię to obchodzi wscibska babo. Może mam ci jeszcze powiedziec jakie majtki ubralam??

Gość gość
Zjadł guffno z chrzanem siedząc z wujem Janem

Gość gość
Mm Tost z masłem Rosół z makatonem Placuszki z piersi indyka z jajkiem i serem żółtym Kaszka bananowa bez cukru Mm

Gość gość
Na jutro planuje Mm Pancakes Losos z warzywami Krupnik Kasza jaglzna z borowkami Mm

Gość gość
Pieczone jabłko, kawałek steka wołowego, 3 ciastka lubisie, rosół

mój: sok kubuś dla dzieci lubisie, bo to przepyszne misie zupkę z proszku bez konserwantów winiary batonik kinder bueno dla dzieci (dla dzieci, bo "kinder") itp.

Gość gość
broken ani to śmieszne ani powalające, więc po co się tu produkujesz nołlajfie (pisownia zamierzona :P )?

Gość gość
Chleb ze smalcem ze sledziem w oleju Tabliczka czekoladopodobna (zdrowsza wersja czekolady) Kaszanka Szczypior z cebulą i czosnkiem posiekany i wymieszany Zupa mleczna z wędlina (zamiast płatków, bo zdrowiej)

Gość gość z 22 50
to oczywiście był żart:( wybacz, o piękna tygryśna pani, królowo każdego działu na tym forum, swojej służce, która nie miała nic złego na myśli:( pozwól mi obciąć paznokcie u Twych tygrysich stóp oraz zjeść dziś resztki po Twojej kolacji w ramach pokornych przeprosin:(

Gość gość
Na śniadanie przygotowalam: kaszke manną na obiad: przecier z kurczaka i marchwki na kolację: grilowane warzywa ale on i tak tego nie zjadł, cały dzień jadł tylko lubisie, bo to są przepyszne misie. jak tylko skończy mi się @, to zaczynamy się z tż przytulać i starać się o następne dziecko. może to drugie doceni moje menu.

Gość gość
Mc chicken Lays scoops z sosem Frytki Cola zero Kubuś Tang

Gość brokeninside87
jak tylko skończy mi się @, to zaczynamy się z tż przytulać i starać się o następne dziecko. może to drugie doceni moje menu. x miło, że planujecie całą gromadkę;)

Gość gość
gość dziś Mm Tost z masłem Rosół z makatonem Placuszki z piersi indyka z jajkiem i serem żółtym Kaszka bananowa bez cukru Mm gość dziś Na jutro planuje Mm Pancakes Losos z warzywami Krupnik Kasza jaglzna z borowkami Mm x głupie baby! małym roczniakom nie daje się m&m'sów!!!! myślicie, że jak zęby mleczne, to można nie zważać na próchnicę?

Gość gość
brokeninside87 dziś jak tylko skończy mi się @, to zaczynamy się z tż przytulać i starać się o następne dziecko. może to drugie doceni moje menu. x miło, że planujecie całą gromadkęoczko.gif x :) dziękuję za polecenie przepysznych pożywnych lubisiów, my mamy powinnyśmy się wspierać :*

Gość gość
gość dziś ps. nie rezygnuj z konserwantów w zupkach winiary, bo nich kupki mają bardziej atrakcyjny kolor :) wycieranie pupki staje się przyjemnością.

głupie baby! małym roczniakom nie daje się m&m'sów!!!! myślicie, że jak zęby mleczne, to można nie zważać na próchnicę? x masz rację, dlatego ja daję te bez orzechów w środku,żeby sobie ząbków nie połamały;)

, my mamy powinnyśmy się wspierać :* x my mamy? my nic nie mamy! Ty masz męża-zapładniacza, a ja mam, wiesz co mam?:D błonę BŁONĘ:D czyli brak problemów

Gość gość
Rano kaszka, potem po 2,5 h mm, ryż z rybą i marchewką na obiad, banan, jogurt, kanapke z szynka, mm na dobranoc. Co myślicie?

Gość gość
serio podajecie rocznym dzieciom mm??? Mózgi wam wyprali producenci mleka modyfikowanego... zdrowiej i taniej podać krowie, tylko nie UHT a mikrofiltrowane, w butelkach ze sklepowej lodówki

Gość gość
Mój roczniak zjadł boczniaka a dwulatek roczniaka i z 500 plus nici... :(