Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostaję mało lajków na fb

Polecane posty

Gość gość

Czy to znaczy, że jestem mało lubiana? Sorry za głupie pytanie, ale tak to odbieram i przykro mi. Publikuję na ścianie wartościowe treści co kilka dni, nie dzielę się szczegółami z życia prywatnego, a mimo to mam wrażenie, że wiele osób mnie nie lubi...

Gość gość
Nie zrozumcie mnie źle. Strasznie się przejmuję tym jak inni mnie postrzegają...

Gość gość
Nie ironizuj. Ja naprawdę czuję się z tym kiepsko. Mam fobię społeczną i wydaje mi się, że wielu ludzi jest do mnie źle nastawiona. Tak jest i w realu, jak i w necie.

zakładaj fikcyjne konta dodawaj je do swoich znajomych i się lajkuj lajkuj jak nigdy nie lajkowałaś lajkuj gdyby to był ostatni dzień w Twoim życiu lajkuj k***a

Gość gość
Na insta i fb można dużo podziałać ostatnio jeśli chodzi o promocję, ma ta aplikacja potencjał. Jeśli chodzi o kupowanie polubień i followersów to jest to dobra opcja na dobry start, żeby dobrze zacząć a potem to już samo idzie i zasięgi rosną naturalnie. Kupowałem takie rzeczy przez serwis https://www.socialmediabost.pl/ Nie oszukują, mają wartościowe legalne lajki za rozsądne pieniądze nie naciągają na koszty.

Gość gość
To chore jak media i te durne portale wypraly mózgi ludziom. Taki właśnie jest ich zamysł. Uczynić społeczeństwo debilami jeszcze większymi i uzależnić od syfu w postaci lajków. Naprawdę uważacie że lajki świadczą o prawdziwej sympatii? Polecam jebnac się w czoło.

Gość gość
Ja wyżej nic dodać nic ująć.