Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biust zdjecie

Polecane posty

Gość gość
autorka jest dziewicą bo to ważne w związku

Gość gość
po pierwsze jestes za chuda. za mala waga do wzrostu. po drugie napisz ile masz w biuscie i pod biustem?? jaki rozmiar stanika nosisz?moze zly?

Gość gość
Rozmiar dobry 65e

Gość gość
Moze za chuda nie wiem ale przytyc wole nie bo musialabym jesc duzo slodyczy

Gość gość
za duży na starość ten biust będzie wyglądał tragicznie gorzej niż mały

Gość NobodyImportant
Grunt, że się nie knockout'ujesz jak biegasz. Pozdrawiam.

Gość prawictwo pospolite 152
jak może być za chuda ..? Moim zdaniem przydałoby sie zeby zrzuciła kilka kg .. miniumum 5 kg wypadałoby zrzucić

dziewczyna jest moim zdaniem jednak za duża .. Ledwo w kadrze sie mieści

Gość gość
Nosisz bardzo zly biustonosz. Sory ale to wyraznie widac. Biust nie jest piekny, sa lepsze biusty. Nie dziwie sie facetowi ze nie chce go juz dotykać. Po prostu go zniszczylas. Czerwone pregi od zlego biustonosza i widze ze zle miseczki nosisz.

potencjał na pewno ma spory nie jest zapuszczona , ale moim zdaniem wazy jednak 7 kg za dużo

wklej zdjęcie tyłka to ci odpowiem więcej na temat twojej sylwetki Wciąż Mam za mało danych by sie szerzej wypowiedzieć

Gość gość
Masz nadwagę, minimum 6 kilo. Popracuj nad soba. Skoro juz dajesz zdjecie to nie dziw sie roznych opinii. Przybierasz na wadze i stad te rozstepy, biust napięty od nadwagi. Dbaj o siebie.

Gość gość
przecież biust dużo waży to po co ma się odchudzać będzie wyglądać tragicznie

ja jednak zachęcam zrzucić 7 kg

Gość gość
Po co ma sie odchudzac? Proste. Bo jest dosc tlusta. Patrzysz tylko na biust a spójrz na zarosnieta tłuszczem figure, patrzy sie na cale zdjecie a nie tylko cycki. Ta osoba na zdjeciu ma spora nadwagę i dlatego pisza o zrzuceniu wagi.

Gość gość
Ehh ja sie noe dziwie opinii. Chodzilo mi tylko o biust. Bo schudlam duzo i nie mam nadwagi. Biust mi opadl:(

Gość gość
57 kg przy 168 to nie jest nadwaga, to jest idealne BMI. ktoś tu sie roksy naooglądal i mysli, ze pomiedzy wzrostem a waga powinno byc po odjeciu ok. 20 kg :D tylko wtedy nic ci z biustu nie zostanie. albo male obwisle bimbaly - beda wygladac jak slabo wypelnione woda bomby wodne, albo slabo wypelniony kasza woreczek do cw. na wfie, bedziesz miec naciagniete cycki, w ktorych bedziesz czuc luzy, bo zrzucisz z nich caly tluszcz. wiem co mówie, sluchaj mnie a nie zginiesz, faceci nie maja cycków to nie wiedza co sie z nimi dzieje :D natomiast zdj ktore wrzucilas wydaje mi sie niemiarodajne, bo wyglada troche tak jakbys miala rece w gorze, wiec biust poszedl do gory. powinien ci kto inny zrobic a ty powinnas miec rece ulozone wzdluz ciala. i nie martw sie tak, bo po ciazy wszystkie kobiety beda miec ten problem :D masz wydatne zebra pod biustem co poteguje wrazenie duzego brzucha - cos podobnego, bo mam podobnie :D

Gość gość
Jak tobie opadł biust to co inne maja powiedziec. Napisz mi jaki nosisz rozmiar biust. To wazne by dobrze dobrac biustonosz.

Gość gość
Nie uwazam tez ze 57kg to duzo

Gość gość
Chwileczke chwileczke, ja przy 168 i wadze 58 wygladam szczuplej od ciebie, nie masz szczuplej talii. Dziwna sprawa.

Gość gość
Bo ty to ty a ja to ja kazdy jest inny

Gość gość
autorka ma piekny biust śliczna musisz być

Gość gość
Nie wiem jak wy ale ja widze kupe tluszczu na dekoldzie i brzuchu i pod mostkiem. Ludzie wy ślepi jestescie ? Ona waży nie mniej niz 70 kilo albo 75. Przeciez widac jej cialo. Ja mam taki sam wzrost i 58 kilo i mam szczuple te miejsca . Ona jest pulchna

Gość gość
u niej inaczej tluszcz sie rozklada niz u ciebie. jesli cycki rozchodza sie na boki to znak ze zle dobrany stanik i trzeba do brafitterki. jak schudnie jeszcze 5 kg to pozostanie jej rozmiar ciuchow 34 - nie wiem czy to takie zachwycajace, poza tym moze sobie namieszac w hormonach, musi byc jakas tkanka tluszczowa

Gość gość
Prawa pierś ci zjechala w dol , beda brzydkie po 30

Gość gość
13;03 co ty pierdzielisz, mam podobna roznice miedzy wzrostem a waga i wygladam w 90% tak jak dziewczyna ze zdj, wiem co mowie :D mam to sokole oko :D

Gość gość
To jest idealna waga do wzrostu wiec powinna byc smukla szczupla a ona jest przy kosci. I podaj rozmiar biust. Skoro chcesz pisac z ludzmi to odpowiadaj na pytania.

Gość gość
nie gapcie się na modelki to nie będziecie mieć kompleksów