Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szatan serduszko

Jak miałem dziewczynę w Pracy to sobie mogłem pogadać o wszystkim a z wami

Polecane posty

Gość gość
To napisz dlaczego i od razu wyjasnij :D Bo miala zly znak zodiaku :D

Jak to w życiu zazwyczaj jest kilka powodów które powodują katastrofę czy też niepowodzenie. W tym przypadku nie jest to nieśmiałość ,wiek ,wygląd i inne cechy które dla was mogą skreślać faceta czy też dziewczynę. Dziewczyna była już raz w związku a ja nie ale to też nie jest problem. Ona ma dobre serce ja potrafię to dostrzec jak nikt inny. Po trafie też ją zrozumieć i widzę np że z ona do swojej matki ma jakiś żal. A problemem który powoduje że raczej z nią będę jest to że kocha tańczyć. Tak właśnie to że kocha tańczyć zaskoczeni? :-) Ja nie umiem tańczyć nigdy nie tańczyłem i chyba nie potrafię w każdym bądź razie to ostatnia rzecz na jaką miał bym ochotę. Dlaczego to jest tak ważne ponieważ będąc ze mną nie będzie mogła robić tego co kocha. A to już jest problem i to duży. Odpuszczając daję jej możliwość poznania kogoś z kto podobnie jak ona kocha tańczyć z kim będzie mogła tańczyć w blasku księżyca. I mimo to że rozumiem ją jak nikt inny i potrafię dostrzec to czego inni nie widzą to nie mogę pozbawić jej tej szansy na bycie szczęśliwą i możliwości spełnienia jej marzeń. Wiec będziemy przyjaciółmi na dobre i na złe. I jak myślicie dobrze robię ?

Gość gość
Myślę, że robisz idiotycznie. Może ona czuje się samotna i nieatrakcyjna i zraniłeś ją jak nikt inny. A co do tańca, przecież może tańczyć z kimś innym a Ty też możesz z miłości do niej nauczyć się tańczyć. Myślę, że może właśnie i siebie i ją pozbawiłeś szansy bycia szczęśliwymi. Co za idiotyzm.

Nie wiem z skąd we mnie blokada jej propozycję. Myślę że to winna mojego dzieciństwa i braku okazywania uczuć. Przez to jestem twardy daję sobie radę w życiu. Wiem co naprawdę jest w życiu ważne , potrafię dostrzec fałsz i kłamstwo. Nie wiem jednak , nie czuje nie potrafię dostrzec miłości. Widzę świat trochę inaczej niż inni inny system wartości okraszony doświadczeniami z przeszłości.

Wedlug mnie jej zamilowanie do tanca nie jest zadna przeszkoda by zbudowac zwiazek ona niech tanczy a ty ja podziwiaj. zmykam milego dnia :)

Ok będę po 20 więc Do zobaczenia przeczytam i odpowiem na wszystkie odpowiedzi. Zachęcam do wypowiedzi i kreatywnych przemyśleń. Bo dobrze jest znać inny punkt widzenia.

Bardzo miło wspominam Dragon Balla z czasów dzieciństwa, oglądając nie istniejący już RTL7. Pozdro Szatanie.