Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lart, 3 letniego synka i jestem skreślona w oczach facetów dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Jestem ładna,studiuję, zajmuje się moim dzieckiem i mieszkam z rodzicami. I znowu, 3 randka z facetem, wylądowaliśmy w łóżku a potem zero odzewu z informacją zwrotną że mam małe dziecko. Czemu taki błąd skreśla kobiete?

Gość gość
Bo tylko puszczalska daje na 3. Randce ,a faceci nie traktują poważnie puszczalskich kobiet. No i żaden nie chce wykonywać roli tatusia, którym nie jest.

Gość gość
ja jak miałbym być z jakas ktora kiedys nadstawila pupy bad boyowi a teraz szuka frajera to wolalbym z zadna nie byc. Nawet do konca zycia

Gość gość
Poważnie takie zdziwienie? Może cię zaskoczę, ale świat nie darzy twojego dziecka uczuciem takim jak ty.Dla faceta to balast, cudzy dzieciak, cieżko wejść w taki związek, dotować(to nieuniknione), do tego problemy natury wychowawczej, zawsze wyciagniesz argument "to moje dziecko wiem to i tamto" jak ci coś nie będzie pasować.Dzieciak może nie szanować, bo jesteś tylko partnerem jej matki.Masa problemów.Ja sobie tego nie wyobrażam, przykro mi. natomiast szukaj, może znajdziesz, pewnie jakiś rozwodnik lub samotny ojciec.Myśle że z takim możecie się dogadać.

Gość gość
Po pierwsze: Biologia. Mężczyzna chce przekazać swoje geny, i przeznaczać czas/pieniądze na własne dzieci. Jeżeli facet, który jest sprawny seksualnie i mógłby mieć własne dzieci zajmuje się dzieciarnią innego faceta, to tak jakby się sam wykastrował - jest to sprzeczne ze męską strategią rozmnażania. Po drugie: Ewolucja. Wyobraź sobie, że każdy opiekuńczy, zaradny mężczyzna zaczyna, zamiast swoimi dziećmi, zajmować się dziećmi mężczyzn którzy tylko zapłodnili i uciekli. Za X pokoleń stanie się z nimi to samo, co z gentlemanami: wyginą. Zostaną tylko cwaniaczki którzy będą zabluszczać i spieprzać. Po trzecie: Społeczeństwo. W nawiązaniu do poprzednich dwóch punktów: Społeczeństwo dość szybko i dość precyzyjnie określa faceta, który dał sobie podrzucić kukułcze jajo: FRAJER. Więc punkt trzeci: ostracyzm społeczny. Po czwarte: Niepewność. Jasne. Nowy facet poświęcił swój czas, pieniądze i nerwy żeby odchować TWOJE i czyjeś dziecko. Jesteś mu wdzięczna, chociaż najprawdopodobniej uważasz, że to był jego obowiązek. A prawda jest taka, że to TAMTEN facet pozostanie do końca życia twoim samcem, i ojcem twoich dzieci. Za duże ryzyko, że do niego wrócisz kiedy się ogarnie. Dużo poświęceń na marne. Po piąte: Relacje rodzinne. Kiedy dzieciak zacznie dorastać, i wejdzie w fazę młodzieńczego buntu, nowy mężczyzna duże szanse non stop słyszeć: " NIE JESTEŚ MOIM PRAWDZIWYM OJCEM". Podsumowując: Pytanie dlaczego kobieta która zrobiła sobie dziecko z innym jest skreślona u większości facetów ma mniej więcej tyle sensu, co pytanie: "Dlaczego kobiety nie rozkładają nóg na widok zaniedbanego, niesamodzielnego roszczeniowego maminsynka?". Świadczy dobitnie o tym, że albo zupełnie nie rozumiesz mężczyzn, albo że mężczyzn traktujesz jak służących.

Gość gość
Bo jako nastolatka zrobiłaś sobie dziecko i nie jesteś z jego ojcem. To jest źle postrzegane przez społeczeństwo i już w oczach faceta jesteś napiętnowana. Nikt nie będzie widział Ciebie jako dobrej mamy i inteligentnej kobiety, ale jako gówniarę, która nie potrafi się zabezpieczyć jako nastolatka. Przykro mi, ale takie mamy społeczeństwo, które lubi piętnować, a faceci nie chcą wychowywać cudzego dziecka. Przykre, ale prawdziwe :/

Gość gość
studia to ci niczego w zyciu nie dadza tego uczyli w komunie i twoi rodzice sa beznadziejni 777 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Ach, zapomniałbym o jednym: Kobieta, która spieprzyła prawdopodobnie najważniejszą swoją życiową decyzję nie jest atrakcyjną partnerką z oczywistych powodów: kto chce partnera, który podejmuje głupie decyzje, a potem oczekuje żeby inni brali odpowiedzialność za jej wybór?

Gość prawictwo pospolite 152
chory musialbym być zeby chodzić z panną z dzieckiem spieprzyłaś to i tyle .. A gdzie ojciec synka ? Jak mozna zostać matką niewiedząc na co stac ojca ?

Gość prawictwo pospolite 152
mam 31 lat i już wolałbym raczej 40 letnią dziewicę, niz 18 letnią matke jako kandydatkę na dziewczynę

Gość gość
Ojciec jest w więzieniu

Gość muixi
za puszczalstwo płaci się czesto wysoką cene!!! trzeba było myśleć zanim rozłożyłaś nogi niewłaściwemu fagasowi !!! :p 😠

Gość gość
Poki co tylko takich bedziesz przyciagala. Malo ktory powazny, mlody facet bedzie chcial zwiazku z mloda matka

Gość gość
Jezu ludzie, spokojnie. Babka zadała tylko ( głupie co prawda, ale tylko: ) pytanie. A wy już chrust na stos zbieracie i pal ostrzycie. Chill out, gość z w zasadzie wszystko podsumował tak, że można by to kopiować i wklejać do każdego podobnego tematu.

Gość gość
Błąd?

Gość gość
To było głupie, przepraszam. Oczywiście nie uważasz, że Twoje dziecko jest błędem, tylko Jego... hm, ojciec. Albo Wam po prostu nie wyszło. Nie ważne. Ważne, abyś nie popełniała więcej takich błędów, a reszta sama się przypałęta. Jeśli nie, to nie warto wyrywać sobie włosów z głowy, nie warto rozpaczać, bo przecież masz dla kogo żyć. Czym się i nie poddawaj, puki masz siły na poszukiwania. : )

Gość gość
Dziękuję. Najgorsze jest to że ojciec mojego dziecka bo wyjściu z więzienia chce nadal mieć kontakt z naszym synkiem.

Gość gość
Nie powinnaś Mu tego kontaktu zabraniać, w końcu to ojciec... jaki by nie był. Jeśli chcesz znać moje zdanie, oczywiście. Chyba chcesz, skoro o tym napisałaś... PS: A złośliwe komentarze ignoruj. Po prostu.

Gość gość
hahaha lambadziara myśli, że ktoś jej benkarta będzie chował i na niego lożył . umiałaś nogi rozłożyć to masz, mała d****o