Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzi przdemna czlowiek i smierdzi

Polecane posty

Gość gość

Zaraz zwymiotuje . A wlosy mu tak wala i sa az takie zmechacone jak dredu fuuuuuj Ludzie myjcie sie plissdddd

Gość gość
Jemu to powiedz a nie na forum piszesz. :O

Gość gość
Ja bym powiedziała :D ale na szczęście nie jeżdżę komunikacją miejską :P wolę samochód, który z resztą taniej mnie wychodzi niż podróżowanie autobusami z przesiadkami itd itp :P

Gość gość
Dzis mijałam takich dwóch robotników, szli z farbami bo cos tam malowali. Kurwa jak oni śmierdzieli:O zrozumiałabym gdyby śmierdzieli potem w taka pogodę, ale oni smierdzieli takim starym brudem, cos jak bezdomni. Czy oni się myją tylko na weekendy? Ja prdl...żony takich roboli mają przegwizdane:O

Gość gość
fuuuj...współczuję ;/ kiedyś jak byłam w odwiedzinach u siostry w niemczech wsiadło 2 takich ciapatych...jezu jak waliło od nich....no facet siedzący za mną miał odruch wymiotny....na szczęście jechali tylko jeden przystanek,ale masakra ;/

Gość gość
gość dziś Dzis mijałam takich dwóch robotników, szli z farbami bo cos tam malowali. K**wa jak oni śmierdzielipechowiec.gif zrozumiałabym gdyby śmierdzieli potem w taka pogodę, ale oni smierdzieli takim starym brudem, cos jak bezdomni. Czy oni się myją tylko na weekendy? Ja prdl...żony takich roboli mają przegwizdanepechowiec.gif x kobieto oni śmierdzą od pracy, Ty myślisz że oni tylko malowaniem ścian się zajmują ? Praca przy remontach to kurz, brud i w ogóle. Do tego jak się to pomiesza z potem to wychodzi zabójcza mieszanka. Ale możesz mi wierzyć, oni się myją w domu tuż po powrocie. Chyba, że są to robotnicy - menele. To co innego. Ale normalni się myją. Znam wielu pracowników fizycznych śmierdzących tylko w czasie pracy :P

Gość gość
A ja mieszkam w wielkim miescie i jezdze autobusem i metrem , samochod sie nie sprawdza , raz ze korki masakryczne , dwa problem z zaparkowaniem , trzy jak juz sie jakies miejsce ustrzeli to slono kosztuje za godzine Samochod jest fajny jak sie mieszka w malej miescinie