Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUVmiSIĘśni

Jakie auto kupić?

Polecane posty

Gość SUVmiSIĘśni

Witajcie, Chcę kupić samochód. Używany. Jestem matką dwójki dzieci. Wychowuję je sama. Syn jeździ w dużym foteliku, córka zaraz też w takim będzie. Potrzebuję dużego bagażnika by zabrać się z dziećmi na wakacje. Mój budżet to max 15-17tys.zł. ( w zależności od rocznika - nie chciałabym auta starszego niż 2007-2008 rocznik). Auto na benzynę. Ogólnie chciałabym mieć SUVa :D ale mnie nie stać :D Jeśli chodzi o combi to odpada - za długi ( choć słyszałam opinię że skoro chcę jeździć SUVem to i combi dam radę bo to podobna długość - prawda to???) Jeździłam kiedyś nowszą, niską Renówką i wiem, że takiego auta z niskim podwoziem (?) nie chcę - nie czuję się pewnie. Ostatnio widziałam (raczej nowszego) Nissana i20 i Citroena c4 - wizualnie mi pasują. Podoba mi się też model Nissana w sedanie ale to chyba za wysoka cena (?) Ktoś może coś doradzić?

Gość gość
W takim przedziale cenowym kupisz Avensisa ok 2006 produkcja w combi. Tyle że od siebie mogę bardziej w dieslu polecić. Będzie taniej w utrzymaniu. A jeśli chodzi o pojemność bagażnika to bardzo duża.

Gość gość
citroen c4