Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ANGIELSKI tłumaczenia,korekty

Polecane posty

Gość gość

Korekta tekstu obejmuje 3 etapy: proofreading, copy-editing i flow... Sprawdzam teksty ogólne i specjalistyczne, specjalizuję się w korektach artykułów naukowych, prac dyplomowych oraz tekstów do publikacji... Jestem magistrem filologii angielskiej na AHE w Łodzi od 2006 roku, 9 lat trudnię się wszelakiego rodzaju korektami tekstów,redagowaniem,tłumaczeniami nieprzysiegłymi, zwykłmi oraz specjalistycznymi oraz filmowymi (tłumaczyłam dotychczas filmy ekologiczne,onkologiczne,farmakologicze,ogrodnicze , rolnicze i wykonałam jedyne tłumaczenie w Polsce medycznego filmu ''That Vitamin Movie '' Mercola agroturystyczne(filmowe,medyczne,farmakologiczne,biotechnologiczne,weterynaryjne,psychologiczne,naukowe,fizyczne,chemiczne,biologiczne(ornitologiczne),informatyczne,kosmetologiczne,rolnicze,agroturystyczne,handlowe,techniczne,obsługa maszyn,instrukcje obsługi urządzeń elektrycznych, marketingowe, reklamowe, biznesowe,umowy,historyczne (sztuka,literatura,malarstwo),budowlane,motoryzacyjne,stron internetowych,patentów,umów handlowych,stron reklamowych, CV, Listów motywacyjnych. Chetnie podejmę sie kolejnego zlecenia. Gwarancja wysokiej jakości tekstu zgodnej z oryginałem. agata_eng@buziaczek.pl

Gość Białka
Jak można się nie godzić z własnym wiekiem??!

Gość gość
i taka jestes mocna, ze sie na kafeterii reklamujesz buhhahah profesjonalistka po jakiejs prywatnej szkolce

Gość gość
Czyli po prostu normalnie znasz jezyk. To co przedstawiasz to nie jest zadna specjalizacja, tylko dobra znajomosc jezyka, jak sie ma po filologii.

jak naprawdę szukacie dobrego miejsca to polecam Amar24 robią bardzo dobre tłumaczenia