Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżastaaa91

Kobietki pomocy bo zwariuje ! :)

Polecane posty

Gość dżastaaa91

Od połowy lutego kocham się z moim partnerem bez zabezpieczenia by mieć dzidzie. Mam niedoczynność tarczycy, biorę leki. Ale zajście w ciąże jest możliwe wiec. Miesiąc temu spóźnił mi sie okres az o tydzień. Teraz jestem w połowie cyklu zmiany jakie zauważyłam to. -zgaga -senność zasypiam od razu zmęczenie -bulgotanie w brzuchu cały czas ostatnio najwięcej siedząc bez ruchu -ogromne piersi, bolące -zawroty głowy -brak apetytu najwięcej z rana - czasem odczuwam jajniki -ogromna chęć na słodkie Test dopiero zrobię w sobotę rano bo musi minąć ileś tam dni od zapłodnienia. Do lekarza jestem zapisana. A wy co o tym myślicie ?

Gość gość
100% ciąża

Gość dżastaaa91
gość nawet siedząc teraz przed laptopem kręci mi się w głowie. Ogólnie jestem nisko ciśnieniowiec i nie powinnam reagować na spadek ciśnienia wręcz przeciwnie czuć się dobrze ;)

też mi się tak wydaje,że to ciąża ale zrób test bo ,,starając się'' różne rzeczy nagle się pojawiają ;) na tym etapie gdzie są już takie objawy test powinien wyjść pozytywny :)

Gość gość
ja gośc, żartowałam, takie objawy to ja mam często, a w ciaży nie jestem a co my lekarze? zrób sobie test to się dowiesz zgagę miałam dopiero pod koniec ciąży, zawrotów głowy wcale, bolące piersi w 1 ciąży wcale, w 2 ciązy w drugim miesiącu, senność mam często, apetyt z rana zwykle nie jest wilczy wiec bez przesady, a chęć na słodkie też mam często, a zwłaszcza przed okresem

Gość gość
Jezeli za wczesnie na robienie testu, to za wczesnie na te wszystkie opisane przez ciebie objawy :-P Napisalas, ze jestes w polowie cyklu, to jakby w okresie owulacji chyba????

Gość dżastaaa91
Uleniczka Test dopiero w sobote rano bo bede sie widziec z partnerem wtedy. Chce abyśmy byli przy tym razem taki jest kochany takze nic wam teraz nie powiem. :) Trzymajcie kciuki. I znowu to bulgotanie ;)Mam nadzieję że zbytnio się nie nakręcam. I wszystko wyjdzie prawidło. Dodam jeszcze że przytyłam troszkę 2-3kg a wage zawsze miałam taka sama i ogolnie jest mi tak jakoś ciężko ;)

Gość gość
Jak długie masz cykle i który to dzień cyklu?

Gość gość
Na twoim miejscu zrobiłabym test już teraz, po co czekać? Przecież dzisiejsze testy wykrywają ciążę do kilku dniu od zapłodnienia a ich wykrywalność jest bardzo wysoka. Ja zrobiłam test, już po tygodniu i wyszedł pozytywny i żeby nie było zrobiłam go wieczorem (choć powinnam z rana), potem za tydzień drugi test, bo nie mogłam uwierzyć, no a potem w 6 tyg lekarz potwierdził na 100%.

Gość gość
Skurcze już czujesz? Za wcześnie na opisane przez Ciebie objawy. Może jesteś w ciąży a może nie, skąd my to mamy wiedzieć!!!

Gość dżastaaa91
gość ostatnio nawet do 35 dni teraz jest 16 dni ... Niby tak ale tak sama nie chce się rozczarować wynikiem testu zrozumcie troche ;)

Gość gość
no to jaka ciąża?

Gość gość
Dżastaaa91 w 16 dc przy 35 dniowych cyklach to mogło nawet jeszcze nie być owulacji ... Także objawy mozess czuc bi sie nakrecasz

Gość gość
Jak starałam soe o dzidziusia to tez miałam różne urojone objawy i to jakie,ale nawet taki świr jak ja nie czuł bulgotania.Wyluzuj nie jestes w ciazy i z takim podejściem nie będziesz jeszcze długo.Przepraszam ale wiem to wszystko z autopsji.Początek ciąży nie daje objawów gdyż najnormalniej w świecie na nie za wcześnie.ginekologa tez odpuść na tym etapie nic ci nie powie

Gość gość
Kurde ja to nieczuła jestem.Obie ciaze planowane i wyczekane pierwsza starania 8 miesięcy,druga 4 miesiące a bulgotanie za pierwszym razem w 19 za drugim w 15 tygodniu.Myślicie ze jestem złą matką ???

Gość gość
16 dzień cyklu i ty w sobotę chcesz test robic przy cyklach 35 dniowych???jaja sobie z nas robisz czy trząśnięta jesteś.Objawy jak na koniec pierwszego trymestru,a jeszcze dobrze z mężczyzną do łóżka nie poszłaś.

Gość gość
sram na twoje bulgotanie, następny Brajan będzie k***a co na wniosek 500+ się czaisz? j****a matka polka

Gość gość
Biegnij do lekarza na bank poznasz juz płeć

Gość gość
Ja test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszła BARDZO niemal niewidoczna blada druga kreska, dopiero po 4 dniach zrobiłam drugi i była już wyraźna więc nie nakręcaj się:). A objawy, które opisałaś - wybacz, ale za wcześnie:D

Gość gość
Ale się ubawiłam tymi bulgotkami.

Gość gość
A ty lobuzie jeden, przytulam. gratuluję.