Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krioliza warto czy strata kasy?

Polecane posty

Gość gość

Wakacje tuż tuż a ja mam straszny cellulit i kilogramy po ciąży :( oczywiście jestem na diecie (ułożona przez dietetyka a nie jakaś głodówka) i staram się w miarę możliwości ćwiczyć z Ewą Chodakowską (ale wiadomo - przy małym dziecku ciężko...) ale ten cellulit to jakaś porażka, chyba się spale ze wstydu na plaży :(. Koleżanka poleciła mi kriolizę...podobno warto. Któraś próbowała? Jak efekty? Aha, jestem z Poznania, jeśli warto, to gdzie?

Gość nikolacc
kochana ja robiłam kriolize, w Poznaniu, w Spa które jest w Termach maltanskich.. i to własie ze wzgledu na trzesacy sie ale przede wszystkim baaardzo bolacy (przy dotyku, siadaniu) cellulit, po 2 ciazach. szczerze to na poczatku bylam zawiedziona bo nie widzialam efektuw na poczatku w ogole...ale wystarczylo poczekac i zauwazylam (po jakis 3tyg) jestem zadowolona ahaaaa jak cos to zabieg nie boli, ale przyjemny tez nie jest, jednak warto:)

Gość gość
uczucie jakby ktoś zamrażał Ci nogi na żywa.. i tanie też nie jest... ale szczerze? warto !!!!!

Gość gość
ja nie robiłam ale moja Mamcia robiła (i tez w Poznanskich Termach chyba z tego co pamietam) i mowiła ze głupie uczucie takiego zamrażania i ssana skóry i sie meczyła na tym zabiegu... ale mowi ze było warto i faktycznie wyglada lepiej i wzrosła jej pewnosc siebie automatycznie:)

Gość Lucyxxx
jak dla mnie warto ;d trochę to kosztuje, ale na dietetyka wcale nie wydaje się mniej, zwłaszcza, jak widzisz sie z nim regularnie. tez obawialam się, że nie bedzie widać rezultatów, ale po kilku tygodniach odkryłam faktycznie różnice - kilka centymetrów zeszło mi z talii, do tego trochę ćwiczeń i będziesz miała talię jak osa :)

Gość gość
działa !! powiem Ci ze mam zdjecia sprzed i po i jest miazga :p

Gość gość
spoko; wcale nie widać, że reklama 🖐️

Gość gość
Warto. Zabieg naprawdę daje efekty, ALE trzeba pamiętać że: - zabieg mimo że przynosi super efekty, nie odchudzi was magicznie o 15 kilo... - na efekty trzeba poczekać, niestety, niemniej warto - powinno się wspomagać zabieg, chociażby piciem dużej ilości wody, wtedy organizm zatrzymuje jej znacznie mniej

Gość gość
Też dałam się na to nabrać. Też jestem z Poznania. W 2014 zrobiłam (naiwna) 12 dwanaście przyłożeń, a raczej zasysań. Gdzie? EFEKTOWNIA na Wildzie. EFEKTÓW ZERO Po upływie ROKU wypatrywania efektów zrobiłam liposukcję. Żałuję że uwierzyłam w to śmieszne urządzenie i straciłam czas i pieniądze Ile? Policzcie sobie-12 zabiegów!...

Gość diankazz
ja się zastanawiam nad kriolizą.. bo dieta już tak nie skutkuje po ciąży :( a na ćwiczenia naprawdę cięzko znaleźć czas, mając pracę i małe dziecko.. hmmm tak czytałam o tej efektowni i faktycznie opinie to jakiś dramat.. z kolei to SPA 1306 w termach ma naprawdę niezłe, więc chyba jeśli już gdzieś to tylko tam, na dodatek mają promocje, mam nadzieje że sie akurat nie skonczy jak uzbieram kase;)

Gość gość
dinka nie zastanawiaj się ale rób :D ja w spa 1306 byłam na innych zabiegach niż krioliza i byłam mega mega zadowlona - trzymaja poziom, nikt Ci tam krzywdy na pewno nie zrobi;)

Gość sheyy
ja w tym spa 1306 w termach sobie zrobiłam rok temu kilka masaży na odchudzanie i cellulit, bolało, ale skórka była jędrniejsza i ładniejsza:) hmmm a przez was zastanawiam sie nad ta kriolizą, bo lato tuż tuż...

Gość SkuteczneZdroweOdchudzanie
Zdecydowanie polecam na odchudzanie i cellulit bardzo skuteczne, zdrowe i naturalne Zioła Tybetańskie. - "Tibetan Herbs"